Απάντηση στη Χρυσή Αυγή: Απο λόγια χορτάσαμε!!



Εφόσον λέτε ότι «Οι μεταρρυθμίσεις που επιβάλλει η Τρόικα στη συγκυβέρνηση οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεπούλημα της χώρας»και σε αυτό συμφωνούμε όλοι, τότε  γιατί ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank?

 Μήπως τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι είσαστε και εσείς ένα μέρος του παιχνιδιού και που σας θέλουν να  είσαστε το δεκανίκι της προδοτοκυβέρνησης  στα δύσκολα?
 Αποδείξτε τώρα το αντίθετο για να κλείσετε τα στόματα που λένε ότι τα έχετε βρει κάτω από το τραπέζι με την συγκυβέρνηση, αποδείξτε ότι στο κόμμα σας υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων για να δικαιούστε να αντιτάσσεστε στην ακολουθουμένη εθνοπροδοτική κυβερνητική πολιτική.
Διαφορετικά είσαστε συνυπεύθυνοι για την ακολουθουμένη εθνοπροδοτική πολιτική και  δίνετε την εντύπωση ότι είσαστε ένα κομμάτι τις συγκυβέρνησης που έχει μείνει σκόπιμα στην αντιπολίτευση, για να καρπώνεται δυσαρεστημένους ψηφοφόρους από τα κόμματα της εξουσίας και να τα βοήθα στα δύσκολα.
Για να μην έχετε το άδοξο τέλος του καρατζαφέρη δώστε σήμερα τις αναγκαίες υπογραφές σας ώστε να ξεμπλοκαριστεί η διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ
Bank στη Πειραιώς Bank! 
Υ.Γ
Το θέμα θα το παρακολουθούμε δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι ένα εθνικό έγκλημα και σκάνδαλο και θα παρεμβαίνουμε όταν εμείς κρίνουμε σκόπιμο.
Ενα τέτοιου μεγέθους σκάνδαλο δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά επειδή έτσι συμφέρει κάποιους.

Σχόλια

  1. Δεν είδα να μπλοκάρουν τίποτα.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο μέσω του ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ (google: "ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗΣ") έκανε μια πρόταση που βέβαια δεν ψήφισε κανένα άλλο κόμμα πλην της συνιστώσας του (ΚΚΕ).
    Αν ήθελε ο εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ συνεργασία και υποστήριξη από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ας το ζήταγε ευθαρσώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου