ΝΔ: Πάνε για διαγραφές στην ΔΑΚΕ? η,η ΔΑΚΕ διαγράφει αυτούς?



Μετωπική σύγκρουση Νέας Δημοκρατίας και συνδιλακιστών της ΔΑΚΕ οι οποίοι είχαν το ... θράσος να πιστέψουν τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κομματός του! Στην ανακοίνωση των γαλάζιων συνδικαλιστών με την οποία τάσσονταν κατά των αποκρατικοποιήσεων και προειδοποιούσαν ότι εάν η κυβέρνηση ξεχάσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, «η κοινωνία όχι μόνο θα εξεγερθεί, αλλά θα εκραγεί» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ας δούμε την ανακοίνωση της ΔΑΚΕ: 

«Σε αυτούς δε τους υπουργούς που παριστάνουν τους Ινδιάνους και θυσιάζουν στο βωμό της προσευχής ό,τι απέμεινε όρθιο, ικανοποιώντας και τις τελευταίες απαιτήσεις.. των τροϊκανών, πιστεύοντας ότι έτσι θα εξευμενίσου ν το πνεύμα της Λαγκάρντ, της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Ρέσλερ, που δεν έχουν διάθεση να επαναδιαπραγματευτούν, τους καλούμε να σταματήσουν να συμπεριφέρονται ως ιθαγενείς και να σταθούν ως ισότιμα μέλη στην ΕΕ, ικανοποιώντας τη νωπή λαϊκή εντολή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Και η απάντηση Κεδίκογλου:......



«Όταν σε αυτή την κυβέρνηση όλοι όσοι συμμετέχουν, τα κόμματα, οι αρχηγοί που συμμετέχουν, έχουν βάλει την εθνική ανάγκη πάνω από το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον, δεν μπορούμε να ανεχθούμε να βάζει κάποιος το συντεχνιακό συμφέρον πάνω από την εθνική ανάγκη. Το μήνυμα θα περάσει με τον σαφέστερο δυνατό τρόπο» αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο διαγραφών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια