Χριστόφιας: Οι όροι που μας προσφέρει η Ρωσία για τον δανεισμό είναι απείρως καλύτεροι από αυτούς της ΕΕ. (κάποιοι αρχίζουν να ψάχνουν σπηλιές με θέση για κανό;;)


Μεγάλο το παρασκήνιο με το θέμα της οικονομικής βοήθειας στην Κύπρο αφού εκεί που όλοι θεωρούσαν δεδομένη την υπαγωγή της στον μηχανισμό στήριξης και κατέβασαν κουστωδία δεκάδων “συμβούλων” στο νησί, οι Ρώσοι φαίνεται ότι παίζουν δυνατά στο παρασκήνιο.

Το πρώτο σημάδι ήταν η επιστροφή των δύο Ρωσικών πολεμικών πλοίων που είχαν ρότα για Συρία μετά από συνεννοήσεις με τους Βρετανούς. Τι στ’ αλήθεια θα μπορούσαν να προσφέρουν οι Βρετανοί στον “εχθρό Πούτιν” για να τον μεταπείσουν; Εξοχικό στο Μάντσεστερ με θέα μπυραρία ή το ελεύθερο για βάση σε νησάκι όπου είναι “εγγυήτρια δύναμη”;

Το δεύτερο σημάδι είναι η ανάληψη της προεδρίας της ΕΕ από την Κύπρο που κάποιοι πανηλίθιοι προβοκάτορες έσπευσαν να αμφισβητήσουν λόγω της “επερχόμενης” υπαγωγής της Κύπρου στον μηχανισμό στήριξης!! Εδώ παίζεται το μεγάλο χαρτί της βίζας για τους Ρώσους που μόνο με Κυπριακή προεδρία θα μπορούσαν να περάσουν.

Μην απορήσετε στο τέλος εάν δείτε ανατροπή (ή αλλιώς τον θάνατο του παπαγάλου).

ΠΗΓΗ

Σχόλια