Ειρωνεία & απαξίωση από Κ.Λαγκάρντ προς Ελλάδα


Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ δήλωσε αφ'ενός με απαξιωτικό και αφ'ετέρου με ειρωνικό ύφος όρο πρώτον «δεν έχει καμία διάθεση» να επαναδιαπραγματευθεί το δάνειο που έχει χορηγηθεί στην Ελλάδα από το Ταμείο, την ΕΕ και την ΕΚΤ και δεύτερον "Είναι βέβαιη ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έχει να μας παρουσιάσει λαμπρά αποτελέσματα". 

«Ουδεμία διάθεση έχω να διαπραγματευθώ και να αναδιαπραγματευθώ. Διάθεση έχουμε να βρούμε τα δεδομένα», τόνισε η Λαγκάρντ, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC.

«Είμαι βεβαία πως η ελληνική κυβέρνηση θα έχει λαμπρά αριθμητικά στοιχεία να μας παρουσιάσει. Ανυπομονώ να δω τι έχει πράξει τους τελευταίους μήνες για να προσαρμοσθεί στο πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι τρεις διεθνείς δανειστές της», τόνισε η Λαγκάρντ.

Σχόλια

  1. ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Ο ΣΑΒΒΑΣ ΞΗΡΟΣ - Ολοι την Πέμπτη 5/7, στις 9 το πρωί στα δικαστήρια του Πειραιά

    Ενα χρόνο μετά την απόρριψη της προηγούμενης αίτησής του, αύριο Πέμπτη 5 Ιούλη, στις 9 το πρωί, εκδικάζεται στον Πειραιά η νέα αίτηση προσωρινής αποφυλάκισης, που έχει υποβάλει ο Σάββας Ξηρός, προκειμένου να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, το οποίο δέχεται να τον νοσηλεύσει για όσο καιρό χρειάζεται για ν' αντιμετωπιστούν τα σοβαρότατα προβλήματα στα μάτια, τα αυτιά και τα πόδια του.


    Η δίκη θα ξεκινήσει το αργότερο στις 9.30, στο Α' Τριμελές (Σκουζέ 5 και Φίλωνος - Ακτή Μιαούλη, 2ος όροφος), ενώ συνήγοροι του Σάββα θα είναι ο Σπύρος Φυτράκης και η Αννυ Παπαρρούσου.

    Η παρουσία όσο γίνεται περισσότερων αλληλέγγυων είναι απαραίτητη, προκειμένου να απαιτήσουμε να σταματήσει το διαρκές έγκλημα σε βάρος του πολυτραυματία αντάρτη πόλης, που εκδικητικά το αστικό κράτος τον καταδικάζει σε αργό θάνατο.

    ΚΟΝΤΡΑ

    http://www.eksegersi.gr/article.php?article_id=17227&pos=4&cat_id=48

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου