Προς τους απανταχού Έλληνες που τους έχουν απομείνει λίγα λεφτά για να πάνε διακοπές τρεις, τέσσερις, πέντε μέρες.

Αγαπητοί ταξιδιώτες,

Αν σκοπεύεται να πάτε διακοπές φέτος, έστω 3,4,5 μέρες, αλλά δε θα την βολέψετε στο σπίτι κάποιου γνωστού σε ένα νησί, στο χωριό σας ή στο εξοχικό σας και είστε στη θέση να δαπανήσετε τα λιγοστά ευρώ που σας απέμειναν μετά τους φόρους, τα χαράτσια και την κάθε λογής άμεση και έμμεση μείωση του διαθέσιμου εισοδήματός σας, τότε βιαστείτε...

Βιαστείτε για δύο λόγους!
Πρώτον γιατί τα πραγματικα φθηνά καταλύματα που αξίζουν (αναλογία ποιότητας-τιμής) λιγοστεύουν ολοένα και περισσότερο, αφού για τον δεκαπενταύγουστο ήδη πλησιάζουν σε 100% πληρότητα.
Και Δεύτερον γιατί κάποια άλλα φθηνά καταλύματα, ενώ είχαν τις τιμές χαμηλά, τώρα που βλέπουν τη ζήτηση να ανεβαίνει, έχουν αρχίσει πάλι να ανεβάζουν τις τιμές τους για τον Αύγουστο.

Ως αποτέλεσμα.. θα κάνετε πάλι ακριβές διακοπές, λόγω της συνήθειας αυτής του Έλληνα της τελευταίας στιγμής!

Έχουμε λοιπόν τους μεν σωστούς ιδιοκτήτες καταλυμάτων που κράτησαν τις τιμές σταθερές σε χαμηλά επίπεδα και γέμισαν τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια τους και τους δε ιδιοκτήτες της αντίπερα όχθης, οι οποίοι επωφελούμενοι από τους νόμους της οικονομίας (περιορισμένη προσφορά ενοικιαζόμενων δωματίων, υψηλή ζήτηση για ενοικιαζομενα δωματια, άνοδος τιμών) ανεβάζουν ξανά τις τιμές για να καλύψουν τα σπασμένα όλης της χρονιάς.

Φερθείτε έξυπνα και ορθολογικά!Κάνετε νωρίς την κράτηση σας για το ξενοδοχείο ή τα δωμάτια που σας ενδιαφέρουν για τις διακοπές σας. Δείτε πριν σε τί τιμή πουλάει το διπλανό κατάλυμα και τί παροχές προσφέρει.
Γιατί και η αλήθεια να λέγεται.. άλλο ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο βουνό και άλλο ένα lux ξενοδοχείο 5 αστέρων πάνω ακριβώς στην παραλία. Το συμπέρασμα είναι ένα σε όποιο και αν επιλέξετε να μείνετε.. να μην το πληρώσετε ακριβότερο μόνο και μόνο επειδή αργήσατε μία μέρα να κάνετε την κράτηση...

ΥΓ.:Αν ο προορισμός σας είναι η Ζάκυνθος, για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά σε ξενοδοχεία, αλλά και ενοικιαζομενα δωματια Ζακυνθος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο www.travelzakynthos.com.

Σχόλια