ΣΟΚ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης - 40χρονη έπεσε από τον 3ο όροφο μπροστά στα μάτια των γειτόνων





Άλλη μια αυτοκτονία σημειώθηκε χτες στη Θεσσαλονίκη, που για άγνωστους λόγους, δεν αναφέρθηκε πουθενά και όχι μόνο δεν δημοσιοεύτηκε σε κάποιο site, αλλα δεν είδαμε και κάποια σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ηταν 7:25 το πρωί της Πέμπτης 5 Ιουλίου, όταν μια γυναίκα ηλικίας 40 ετών η οποία ζούσε στο τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην περιοχή της Πυλαίας και συγκεκριμένα στην οδό Αγαλιανού, αποφάσιζε να δώσει τέλος στη ζωή της. Ηταν δημοτική υπάλληλος και ζούσε με τον σύζυγό της ο οποίος ήταν επιχειρηματίας!

Κανείς στη γειτονιά δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα στη συμπεριφορά της γυναίκας εκτός από έναν γείτονα ο οποίος τα ξημερώματα την είχε δει να κοιτά επίμονα κάτω από το μπαλκόνι και να χτυπά τα δάχτυλά της στα κάγκελα!

Φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα «προετοιμαζόταν» για το απονενοημένο διάβημα και για να καθησυχάσει τον γείτονα τον ρώτησε: «σε ξύπνησα»;

Tο πρωί της ίδιας μέρας, κι ενώ όλα κύλησαν κανονικά, έντρομος ένας γείτονας την είδε να «καβαλά» τα κάγκελα της πολυκατοικίας και να πηδά στο κενό! 

«Δεν πρόλαβα να αντιδράσω καθόλου αφού όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου» δηλώνει ο γείτονας της άτυχης κοπέλας στους aegeantimes.gr και συνεχίζει:

«Καθώς έπεφτε, το ένστικτο αυτοσυντήρησης, την έκανε να αρπάξει μια τριανταφυλλιά που υπήρχε και καθώς έπεφτε το σώμα της γέμιζε με αγκάθια. Επαθα σοκ από τον ήχο που έκανε όταν χτύπησε στην είσοδο του πάρκινγκ της πολυκατοικίας»!

Το δραματικό περιστατικό το είδαν ή το άκουσαν και άλλες δύο....

γυναίκες οι οποίες κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία!

Ο θάνατος της 40χρονης πρέπει να ήταν ακαριαίος .

Πάντως μέχρι αυτή τη στιγμή, ουδείς μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που οδήγησαν την 40χρονη στο απονενοημένο διάβημα μιας και δεν βρέθηκε ούτε σημείωμα αλλά ούτε είχε δηλώσει κάτι σε τρίτο άνθρωπο για τα σχέδιά της να αυτοκτονήσει!

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα γίνει σήμερα στις 7:00 το απόγευμα.



πηγη

Σχόλια