Καταδικάστηκε σε θάνατο ο αντίστοιχος (σε θέση) “Ράπανος”* της Κίνας για μίζες από την Siemens. Έτσι χτίζονται οι υπερδυνάμεις.

“Ουδέν σχόλιο” από την Siemens! 

Οι διάφανοι Γερμανοί που κουνάνε και το δάχτυλο…
Καταδικάστηκε σε θάνατο ο κάτοχος της αντίστοιχης θέσης που κατείχε και ο κύριος Ράπανος *την ίδια εποχή στον ΟΤΕ (για την θέση εννοούμε, μην πάει ο νους σας στο πονηρό), Κινέζος υψηλόβαθμος του Κινεζικού οργανισμού τηλεπικοινωνιών για μίζες από την Siemens.
Στην Ελλάδα, όλα αυτά τα ρεμάλια (εννοούμε τους μεταγενέστερους του κυρίου Ράπανου) που υπέγραψαν τις επίορκες συμβάσεις, σήμερα είναι ελεύθεροι και πάμπλουτοι, ενώ η Ελλάδα γονατίζει υπό το βάρος των υπερτιμολογήσεων.
Το θέμα όμως δεν σταματά εδώ, αφού κατά την διάρκεια της έρευνας υπήρξε και...

εμπλοκή
των ΗΠΑ που συνεχίζουν την έρευνα τους για τις ατασθαλίες των Γερμανών και ήδη στοιχειοθετείται μία υπόθεση εξαπάτησης του Αμερικανικού δημοσίου από εταιρεία που φέρεται να εμπλέκει Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία, που χαρακτηρίζεται ως άνθρωπος των Γερμανών σε διεθνείς δραστηριότητες διαφθοράς.
Οι Κινέζοι θα παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια για την πλήρη διαλεύκανση και αυτής της υπόθεσης.
Να σημειωθει ότι ο προηγούμενος επίορκος λειτουργός, Κινέζος μεγαλοτραπεζίτης, αγνοείται ακόμα μετά την δίωξη του για αγορά τοξικών ομολόγων με την διαμεσολάβηση του μακαρίτη Σιώπα (πέθανε λίγο μετά την εξαφάνιση του μεγαλοτραπεζίτη), τον οποίον ο Γιώργος Παπανδρέου μας τον είχε φέρει εδώ ως μέγα σύμβουλο! Την υπόθεση σας την είχε αποκαλύψει πρώτα το Ολυμπία: Ορισμένοι ζουν με την ψευδαίσθηση ότι η Κίνα συγχωρεί… πολύ πριν την απώλεια του συμβούλου.

Σχόλια

  1. Επιβεβαιώθηκε η υποψία μας γιατί όλοι εκτός από τη νέα Ν.Δ.
    Από τις 11 Απριλίου φωνάζουμε για τη νέα Ν.Δ. του κ. Σαμαρά η οποία αρνείται να ανοίξουν οι λογαριασμοί των βουλευτών της στην Ελβετία... Η υποψία βέβαια υπήρχε...

    Η υποψία μας όμως κόντεψε να γίνει βεβαιότητα σήμερα όταν ο μέγας πρόεδρος Αντώνης δήλωσε ότι αν κυβερνήσει θα δώσει φορολογική αμνηστία σε όσους έβγαλαν έξω τα χρήματά τους...
    ΕΥΓΕ πρόεδρε!

    Ακολουθεί το ρεπορτάζ μας της 11/4/2012:
    Η Βουλή ολοκλήρωσε τις εργασίες της και ο Πρόεδρός της κ. Φίλιππος Πετσάλνικος αποφάσισε να στείλει εξουσιοδοτήσεις βουλευτών στην Ελβετία, (πλην της ΝΔ που αρνήθηκε) για να ερευνηθεί εάν υπάρχουν τραπεζικοί λογαριασμοί τους.

    Είπε ο κ. Πετσάλνικος με καμαρώνοντας σαν «γύφτικο σκεπάρνι»: "Η εξουσιοδότηση για έλεγχο στέλνεται στην Ελβετία δια της διπλωματικής οδού. Έκαναν όλοι εξουσιοδότηση, εκτός των συναδέλφων της ΝΔ και αυτή η διαδικασία έχει πάρει τον δρόμο της."

    Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τη Ν.Δ. γιατί αρνήθηκε να δώσει εξουσιοδότηση ο Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας Κώστας Τασούλας είπε: "Η Ν.Δ. είχε καταθέσει αίτηση για αναδρομικό έλεγχο όλων πόθεν έσχες.
    Δεν πιστεύουμε ότι με αυτή την πρωτοβουλία θα γίνει κάτι.
    Δεν συμπράξαμε γιατί τη θεωρούμε προσχηματική και αναποτελεσματική. Η Ν.Δ. είχε καταθέσει πρόταση για έλεγχο πόθεν έσχες από δικαστικούς όσων άσκησαν εξουσία."

    Δηλαδή «μ’ άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε», γιατί όπως λέει ο λαός «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

    Το μεγάλο ερώτημα όμως παραμένει:

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Η ΝΔ του κ. Σαμαρά να εξουσιοδοτήσει τη Βουλή και κατ’ επέκταση τις ελβετικές αρχές να ερευνήσουν για τυχόν τραπεζικούς λογαριασμούς στελεχών της στην Ελβετία;

    ΓΙΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνίες ΚΚΕ - ΝΑΖΙ
    March 20, 2008
    ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΚΕ – ΓΕΡΜΑΝΩΝ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ
    Ε.Λ.Α.Σ. (Ο.Μ.Μ.) και Γερμανικής Ανωτάτης
    Στρατιωτικής Διοικήσεως Μακεδονίας-Αιγαίου.
    Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι 1) Καπετάν Κίτσος, Διοικητής 2ου Τάγματος 31ου Συντάγματος Ε.Λ.Α.Σ. ενεργώντας ως αντιπρόσωπος της Ο.Μ.Μ. με εξουσιοδότηση του Μεράρχου XI Μεραρχίας Λασάνη και 2) Ταγματάρχης Έρριχ Φένσκε Διοικητής της μονάδος 31756 Βασιλικών, ως εκπρόσωπος των ενόπλων γερμανικών δυνάμεων της στρατιάς του Αιγαίου, συνελθόντες σήμερα την 1η Σεπτεμβρίου 1944 στο χωριό Λειβάδι περιφερείας Θεσσαλονίκης, συμφωνήσαμε τα εξής.
    1- Ό Ε.ΛΑ.Σ. αναλαμβάνει την υποχρέωση να μη εμπόδιση την υποχώρηση του γερμανικού στρατού στην περιοχή της Ο.Μ.Μ., εισερχόμενος σε κάθε εκκενούμενο τμήμα μετά την αναχώρηση και του τελευταίου Γερμανού στρατιώτου.
    2- Παράλληλα ή Γερμανική Α.Σ.Δ.Μ.Α. υποχρεούται να διάταξη την αποχώρηση των Ταγμάτων Ασφαλείας από την πόλη της Θεσ/νίκης, την οποία και θα παραδώσει στον Εφεδρικό Ε.ΛΑ.Σ. και στην Πολιτική Οργάνωση του Ε.Α.Μ. σύμφωνα με λεπτομερειακό σχέδιο πού τα δύο συμβαλλόμενα μέρη (Ο.Μ.Μ.-Ε.Α.Μ. και Γ.Α.Σ.Δ.Μ.Α.) θα καθορίσουν.
    3- Ό Ε.ΛΑ.Σ. εγγυάται για τη ζωή των Γερμανών στρατιωτών, πού προσχώρησαν ή θα προσχωρήσουν στις τάξεις του, φτάνει να υποσχεθούν πώς θα πολεμήσουν στο πλευρό του ενάντια σε οποιοδήποτε εχθρό του Λαϊκού Στρατού.
    4- Ό Ε.ΛΑ.Σ. δεν φέρει καμιά ευθύνη αν αντιλαϊκές προδοτικές ομάδες επιτεθούν κατά γερμανικών δυνάμεων.
    5- Ή Γ.Α.Σ.Δ.Μ.Α. θα παραχώρηση στον Ε.ΛΑ.Σ. βαρύ οπλισμό και ανάλογο πολεμικό υλικό για την εξουδετέρωση των ως άνω ομάδων.
    6- Ό Ε.ΛΑ.Σ. με όρους αυτούς και με συνεργασία των βουλγαρικών και αλβανικών παρτιζάνικων τμημάτων αναλαμβάνει την καταπολέμηση των αντιλαϊκών ανταρτικών ομάδων.
    Το σύμφωνο αυτό γράφτηκε σε δύο, το ένα στην ελληνική γλώσσα και το παρέλαβε ο Ταγ/ρχης Έρριχ Φένσκε και το δεύτερο στη γερμανική και το παρέλαβε ο καπετάν Κίτσος.
    Λειβάδι 1-9-1944
    Ό αντιπρόσωπος της Ο.Μ.Μ. Για την Γ.Α.Σ.Δ.Μ.Α.
    (Υπογραφή) (Υπογραφή)
    Σφραγίς
    Το πρωτότυπο σύμφωνο(κλικ για να εμφανιστεί)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου