Στρατούλης: Ο Πάγκαλος να πάει στα εκατομμύριά του και να μην μας προκαλεί


Την άποψη πως η Ευρωζώνη έχει μετατραπεί σε ένα «νεκροταφείο οικονομιών» εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, ο οποίος τόνισε πως από την πολιτική της Ε.Ε. Θίγονται περισσότερο οοι ασθενέστερες οικονομίες.

Ο Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε και στην δήλωση της Άνγκελα Μέρκελ πως «όσο ζει δεν θα αποδεχτεί την αμοιβαιοποίηση του δημόσιου χρέους των χωρών της Ευρωζώνης».
 Η θέληση της της Γερμανίδας καγκελαρίου είναι τα πλεονάσματα να είναι της χώρας της και των πλουσίων χωρών του Βορρά και τα ελλείμματα και τα χρέη να είναι των χωρών μελών του Νότου, είπε.
Όσον αφορά την επιστολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά στην Σύνοδο Κορυφής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ήταν μία «κωλοτούμπα», καθώς στην επιστολή γίνεται λόγος για επικαιροποίηση και όχι επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.
Επιπλέον, ο Δημήτρης Στρατούλης είπε πως στον Θεόδωρο Πάγκαλο πρέπει να.... του δοθούν δύο βραβεία. Το πρώτο, όπως δήλωσε, είναι αυτό της συχνότερης ρίψης «λάσπης στον ανεμιστήρα» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και του ελληνικού λαού. Το δεύτερο βραβείο το δικαιούται για την «συμβολή του στην ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

«Ο κ. Πάγκαλος αρκετά ταλαιπώρησε, εξύβρισε και συκοφάντησε τον ελληνικό λαό. Ας πάει στο σπιτάκι του να ζήσει με τα εκατομμύριά του κι ας σταματήσει να μας προκαλεί», επεσήμανε ο κ. Στρατούλης.

πηγη
Φωτογραφία: Eurokinissi


Σχόλια