Κυριακή 17/6/2012 οι ΕΛΛΗΝΕΣ για άλλη μια φορά, σταματάμε την φασιστική θηριωδία των γερμανών και ξεσηκώνουμε όλη την Ευρώπη!

Τελικά ίσως αποδειχτεί ότι  η ΕΛΛΑΔΑ είναι η μοιραία χώρα για τον φασισμό οποιουδήποτε είδους. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χάρη στη δική  μας συμβολή αυτοθυσία και αυταπάρνηση, κατορθώσαμε στον β παγκόσμιο πόλεμο να καθυστερήσουμε τους γερμανούς φασίστες,  με αποτέλεσμα αυτοί να πέσουν στον ρωσικό χειμώνα και να τους  αποδεκατίσουν οι ρώσοι μαχητές .  

Διαβάστε τι έγραφαν για τους ΕΛΛΗΝΕΣ οι πολιτικοί και στρατιωτικοί ηγέτες της εποχής εκείνης..



Χάριν της ιστορικής αλήθειας πρέπει να επιβεβαιώσω ότι μόνο οι Έλληνες, απ’ όλους τους αντιπάλους που μας αντιμετώπισαν, πολέμησαν με το μεγαλύτερο θάρρος και περισσότερο αψήφισαν το θάνατο. Adolph Hitler (από ομιλία του στο Reichstag στις 4 Μαΐου 1941)


Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι η Ελλάδα ανέτρεψε τα σχέδια της Γερμανίας στην ολότητά τους και την ανάγκασε να αναβάλει την επίθεση στη Ρωσία για έξι εβδομάδες. Αναρωτιώμαστε ποια θα ήταν η θέση της Σοβιετικής Ένωσης χωρίς την Ελλάδα. Sir Harold Leofric George Alexander (Βρετανός Στρατηγός στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο – παράφραση από μια ομιλία του στο βρετανικό κοινοβούλιο στις 28 Οκτωβρίου 1941)

Εάν οι Ρώσοι κατόρθωσαν να προβάλλουν αντίσταση στην είσοδο της Μόσχας για να σταματήσουν και να αποτρέψουν το γερμανικό χείμαρρο, το οφείλουν στους Έλληνες, οι οποίοι καθυστέρησαν τις γερμανικές μεραρχίες, την ώρα που θα μπορούσαν να μας κάνουν να γονατίσουμε. Georgy Constantinovich Zhoukov (Στρατηγός του Σοβιετικού Στρατού)

Λυπάμαι επειδή γερνώ και δεν θα ζήσω πολύ για να ευχαριστήσω τους Έλληνες, των οποίων η αντίσταση ήταν αποφασιστική για το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Joseph Stalin (από μια ομιλία στο ραδιοσταθμό της Μόσχας στις 31 Ιανουαρίου 1943 μετά από τη νίκη στο Stalingrand)......

http://lalipouli.blogspot.com/

Σχόλια

  1. Η ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
    Η Χρυσή αυγή, ο Σαμαράς, ο Καρατζαφέρης , ο Παυλόπουλος και η Δημοκρατία.

    Ποτέ μέχρι σήμερα, παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν είχε …ανθοφορήσει, η «μεταδημότευση» της εξωκοινοβουλευτικής Δεξιάς σε «καλλιεργήσιμους» και νομιμοφανείς πολιτικούς χώρους του προαυλίου ή του εντός της Βουλής χώρου.

    Η πρώτη κίνηση έγινε από τον Γ. Καρατζαφέρη , μέσα από μια ομιχλώδη ατμόσφαιρα με άρωμα Σαλώμης και υπόκρουση αντικαραμανλικής αναίδειας.

    Η δεύτερη καμουφλαρισμένη και πεπαιδευμένη κίνηση, έγινε από τον γνωστό σε όλους μας , για την αδυναμία του στο ασθενές φύλλο Πάκη , ή, και οραματιστή του ..παρελθόντος, όταν στη γη των Λακώνων ,

    για πρώτη φορά μας παρουσίασε , τους γητευτές του πολιτισμού μας ή κατά λέξη:

    Αυτούς που θα μας γονιμοποιούσαν τον …πολιτισμό μας.

    Τώρα με ποιον τρόπο, μόνο ο μοναδικός υπερυπουργός και εκ Μεσσηνίας ορμώμενος, καθηγητής των ..πάντων κ. Παυλόπουλος, το εννοούσε ,ακόμη δεν γνωρίζουμε.

    Πως το αντίπαλο δέος της Χρυσής Αυγής, οι Λαθρομετανάστες, παρουσιάστηκαν σχεδόν ταυτόχρονα στο παρασκήνιο από το Νεοδημοκρατικό υπόγειο που βρίσκονταν τόσα χρόνια;

    Τελικά μας…γονιμοποίησαν ή όχι κύριε Παυλόπουλε ;

    Η Τρίτη κίνηση στόχευσε στον …εκδημοκρατισμό των ακραίων δεξιών, δια της παραθυρικής εισόδου του κ. Μιχαλολιάκου και τινών υπερεθνικοφρόνων,

    στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, δια της… δημοκρατικής οδού και διαδικασίας. Το σχέδιο και η σχετική συμφωνία οργανώθηκε από τον κ. Σαμαρά τον κ. Καρατζαφέρη και τον κ. Μιχαλολιάκο όπως λένε οι γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες.

    Έτσι σε λίγο διάστημα από τον «παράνομο» δεσμό , γεννήθηκαν δίδυμα, τα οποία απετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης Παπαδήμου , αφού προηγουμένως είχε επισημοποιηθεί η μεταγραφή τους από το ΛΑΟΣ στη Νέα Δημοκρατία.
    Έτσι η νομιμοποίηση της αυθαιρέτου ...συγκατοίκησης είχε επιτευχθεί.

    Ο Αντώνης Σαμαράς εδέχθη κάτω από το διάτρητο μανδύα του κόμματός του, τους δύο αφιλόφρονες της υπερδεξιάς κουλτούρας-καμπύλης!

    Η επίσημη προσβολή των θεσμών των Ελλήνων και της Δημοκρατίας μας, έγινε από τον κομματικά ανάπηρο και πολιτικά μυαλοφυγόδικο εραστή της πολιτικής ανωμαλίας Αντώνη Κομανέτση εκ Μεσσηνίας.

    Η Δημοκρατία εδέχθη πισώπλατη μαχαιριά για να επιτύχει ο Κομανέτσης να διαβεί τον Ρουβίκωνα του προσωπικού ημαρτημένου παρελθόντος.

    Η τιμωρία του , στις 17 Ιουνίου θα ΠΡΕΠΕΙ να είναι παραδειγματική…!!!

    ΥΓ.

    Τι ακριβώς υπεσχέθη η δεξιά του Αντώνη στην έξω δεξιά για τις εκλογές;

    Αληθεύει ότι και "άλλοι" Χρυσαυλήτες θα μπουν στην Κυβέρνηση άμααααα ! βγει ο Σαμαράς;
    ====================
    Αληθεύει ότι στις επόμενες εκλογές,για το Δήμο των Αθηναίων,ή , για; άλλο ΜΕΓΑΛΟ Δήμο, η Νέα Δημοκρατία δεν θα κατεβάσει υποψήφιο παρά ΜΟΝΟΝ Η ...Χρυσαλοιφή;

    Αληθεύει ότι σε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ Νομούς θα γίνουν αλλαξωκωλιές ; (Πελοπόννησο και Αθήνα;)

    Αληθεύει ότι ο Πειραιώτης Δήμαρχος σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος;

    Τι ζητά ο ...Χρυσός εργολάβος και από τους δύο;
    Ποιος θα ελέγξει τα ...κέρδη(;) της εταιρείας αν λειτουργεί σωστά;

    Τι αναγράφεται στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ; Αληθεύει;
    Πόσες χιλιάδες στρέμματα παραχωρήθηκαν και ποιος ήταν ο...προξενητής το 2002;

    Γιατί τους έδιωξε ο Παπανδρέου ΑΜΕΣΩΣ;

    ΞΥΠΝΑ ΛΑΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου