Ο προδότης Σαμαράς νομίζει οτι απευθύνεται σε κάφρους: Zητά να γίνει πρωθυπουργός για να αλλάξει τους όρους του μνημονίου που ο ίδιος υπέγραψε!!!


Bγήκε ο κ. Σαμαράς και με δήλωσή του μας είπε ότι προτεραιότητα είναι να αλλάξουμε τους όρους του μνημονίου. Δηλαδή μας είπε ότι τους όρους του μνημονίου που ο ίδιος υπέγραψε, τώρα είναι πολιτική προτεραιότητα να τους αλλάξουμε!!!!

Και φυσικά ζητά την ψήφο μας ώστε να γίνει προφανώς ο ίδιος πρωθυπουργός για....
να αλλάξει τους όρους που ίδιος υπέγραψε.
Αυτό είναι πραγματικά ένας πολύ σοβαρός λόγος για τον κρίνουμε στις νέες εκλογές.

πηγη

Σχόλια

  1. 2.500.000 τσέπωσε ο Τράγκας!
    Posted by sofistis στο Τετάρτη, 12, Δεκεμβρίου, 2007
    2.500.000 Ευρώ τσέπωσε ο Τράγκας από την κρατική διαφήμιση μόνο στο πρώτο δεκάμηνο του 2007! Και δεν είναι ο μόνος.. Απλώς είναι ένας από τούς κορυφαίους εκπροσώπους της “δημοσιογραφικής” σχολής “το πάω από δω, το πάω από κει, μέχρι να τα πιάσω”..
    Πρόκειται για την πιο πετυχημένη και αποτελεσματική σχολή η οποία, ιδιαιτέρως στον λεγόμενο τοπικό «τύπο», έχει εξελιχθεί σε εκτροφείο στυγνών πλην νόμιμων εκβιαστών..
    Πρώτη στο φαγοπότι λοιπόν από τον κρατικό κορβανά έρχεται η «Χώρα της Κυριακής» του κ. Τράγκα, παρότι η κυκλοφορία της κυμαίνεται μόνο στα 5.000 φύλλα!
    «Για την ακρίβεια, το σύνολο των δημοσίων κονδυλίων που εισέπραξε στο δεκάμηνο φέτος έφτασε στο 1.786.118 ευρώ.
    Αν προστεθεί και η κρατική διαφήμιση που πήρε το καθημερινό της φύλλο, τότε το συνολικό ποσό που εξασφάλισε από το κράτος ως διαφήμιση, φτάνει στα 2.500.000 ευρώ!..
    Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι μεγάλες σε κυκλοφορία κυριακάτικες εφημερίδες, με πωλήσεις πάνω από 150.000 φύλλα, μόλις και μετά βίας φτάνουν στο 1.000.000 ευρώ.
    Κι ενώ για τις τελευταίες θα μπορούσε κανείς να πει ότι «παίρνουν αυτά που ενδεχομένως να τους αναλογούν», για την πρώτη τι θα μπορούσε να ισχυρισθεί»;
    (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ 09/12/07) βλέπε εδώ.
    Θαυμάστε ελεύθερη αγορά και ελεύθερο ανταγωνισμό!
    Οι κρατικοί οργανισμοί και ελεγχόμενοι από το δημόσιο φορείς δεν τοποθετούν τις διαφημίσεις τους αναλόγως την απήχηση και την καταξίωση πού έχει το «μέσον» στην κοινωνία, αλλά αναλόγως τις διαπλοκές και τις υποχρεώσεις τους..
    Είδατε πώς ο τύπος “ελέγχει” την εξουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!!!

    Πώς μας προέκυψε η Χρυσή Αυγή:
    ===========
    Ένα ακόμη πολιτικό έγκλημα που φέρει τη σφραγίδα Σαμαρά.


    -Η αρχή της "νομιμοποίησής" της οφείλεται στην ΑΗΘΗ! συμφωνία των Σαμαρά-Καρατζαφέρη να μετατρέψουν την εκλογική αναμέτρηση στο Δήμο Αθηναίων σε μάζωξη διάφορων τηλεοπτικών «αστέρων», εξευτελίζοντας τη διαδικασία , και σπρώχνοντας συνειδητά και βάσει σχεδίου, μερίδα δεξιών-ακροδεξιών ψηφοφόρων στη Χρυσή Αυγή.
    -Όλο αυτό μαζί με την απόλυτη απαξίωση περιοχών του κέντρου, η οποία, όπως φημολογείται, σχετίζεται με την πρόθεση ισχυρών οικονομικών κύκλων να αγοράσουν πάμφθηνα γη ώστε να τη μοσχοπουλήσουν αργότερα.
    -Και παρέα με την κυβερνητική αναποφασιστικότητα στο μεταναστευτικό, η οποία σε συνδυασμό με την υποκριτική στάση της αριστεράς παγίωσε σε μια μερίδα του κόσμου την αντίληψη ότι σε αυτό το ζήτημα δεν πρόκειται ποτέ να δούμε πραγματικές λύσεις σε πραγματικά, υπαρκτά και μάλιστα φλέγοντα προβλήματα.

    -Και φυσικά με την τάση στρογγυλέματος που επικράτησε τον τελευταίο καιρό:
    αρκετοί έσπευσαν να ξεχάσουν τα τσεκούρια του Βορίδη , το σχεδόν φασίζον παρελθόν του,
    μη συνειδητοποιώντας ότι βαφτίζοντας τον ακροδεξιό απλώς δεξιό,
    ===========
    στην πραγματικότητα δίνουν πάτημα στον ναζί να αναβαθμιστεί στην κατηγορία πατριώτης.


    Βέβαια οι Συριζαίοι δεν ήταν αφελείς, αν δεν ήταν μέρος του σχεδίου, άρπαξαν την ευκαιρία και «έφτιαξαν» το δικό τους …μαγαζί !

    Άρχισαν «από κοινού;» να καίνε την Ελλάδα. Έπρεπε να κτυπήσουν τη Δημοκρατία στη ΚΑΡΔΙΑ και το πέτυχαν αφού το όπλο τους ήταν ο ΦΟΒΟΣ!

    Βρήκαν ευκαιρία με το μνημόνιο, και αντί να συμπαρασταθούν άρχισαν την κατεδάφιση ,την παραπληροφόρηση και την υποσχεσιολογία !

    Σε λίγο χρόνο, και βάσει οργανωμένου ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ πυρπόλησαν την Ελλάδα.

    Οι κουκούλες της κατοχής άλλαξαν χέρια και άρχισαν το χορό της διαστροφής.

    Ο «ΜΕΓΑΣ»...πολιτικόπουλος που με δυσκολία συμπλήρωνε το …Λόττο του 3% , άρχισε προκλητικά και πρωτόγνωρα την κατεδάφιση των ΘΕΣΜΩΝ και των καταστημάτων. Μέχρι ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!! για το «καλό»…κάψιμο επιστρατεύτηκαν από τους ανεπάγγελτους νεανίσκους της κομματικής πατρογονικής μοναξιάς.

    Ύστερα πήραν σειρά τα ναρκωτικά και το εμπόριο …όπλων !!!

    Κι όμως , χωρίς ΙΧΝΟΣ ντροπής, οι ανίκανοι και επικίνδυνοι…γονείς , προκαλούν και ζητούν «»ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ» !! για να …διαπαιδαγωγήσουν και τα δικά μας παιδιά….

    Ο Στρατηγός …άνεμος φυσούσε ΟΥΡΙΟΣ!!! για τους εσωτερικούς διψασμένους επιβήτορες για εξουσία και …νομιμοποίηση!

    Εν ολίγοις, το περίφημο αυγό του φιδιού ΕΜΕΙΣ το αφήσαμε να εκκολαφθεί.

    Εμείς, κλείσαμε τα μάτια και τα αυτιά και όταν καιγόταν η Αθήνα , πάλι λάθος εκτιμήσεις κάναμε, αφού τόσο τα ποσοστά του ..Αλέκου, όσο και του «αόρατου» Μιχαλολιάκου ήταν …ΑΚΙΝΔΥΝΑ!!!

    Απαξιώνοντας, ισοπεδώνοντας, στρογγυλεύοντας, με γνώμονα πάντα το εφήμερο κέρδος, την αρπακόλλα, τη μη διατάραξη των λιμναζόντων υδάτων.

    Θεωρούσε το σύστημα ότι ο Αντώνης μπορούσε να «ελέγχει» την …ανάπτυξη του ΜΑΥΡΟΥ θηρίου. Όμως ξέχασαν ότι ο Μιχαλολιάκος δεν ήταν τυχαίος αφού κατάφερε με την βοήθεια των «μυστικών» να επιβιώσει και να επικρατήσει των …άλλων !

    Τώρα ο Τσίπρας , βρήκε στη πορεία του ένα από ’’ μηχανής Θεό’’. Τον..λιτοδίαιτο , αντιπαθητικό και «ξερόλα» Πάγκαλο. Και η σπίθα έγινε …βουνό !

    Κάθε φορά που μιλούσε ο Πάγκαλος, ο Τσίπρας «κέρδιζε» μία μονάδα τουλάχιστον!

    Έτσι, ο Σαμαράς και ο… Πάγκαλος έφτιαξαν τους δύο στρατούς. Και αν δεν τους ..έφτιαξαν τους τροφοδότησαν επαρκέστατα.

    Τα οικονομικά προβλήματα !...οι φωτιές !! και οι..προστάτες ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ !!!

    Έτσι, πολιτικοί και πολίτες, ΣΥΜΒΑΛΛΑΜΕ να εκκολαφθεί το αυγό του φιδιού.

    Πάντως ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ του εγκλήματος της δημόσιας και πολιτικής της νομιμοποίησης, της Χρυσής Αυγής είναι ο
    ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ !
    -------------------------
    ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΔΩΡΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ!
    ==========
    ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ…ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!
    Όσο για τον Πάγκαλο είναι καλύτερα να τον… αποβάλλουμε με κάθε τρόπο !

    Η Ελλάδα μας κινδυνεύει και ημείς … άδομεν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου