Όλοι αποδοκίμασαν τις δηλώσεις της Lagarde και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι εκτός.....



..... από έναν, τον απόλυτα ξευτιλισμένο, προδότη, δοσίλογο, αρχηγό ακόμα της ΝΔ.  
Δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει για τις υβριστικές για τους Έλληνες δηλώσεις, της ανέραστης βρωμόγριας πρόεδρου του ΔΝΤ και μετά λέει ότι θα επαναδιαπραγματευθεί το μνημόνιο. 

Ποιος αυτός που τα έχει υπογράψει όλα.
Αυτός που την μια έδιωξε την Ντόρα και την επομένη την φώναξε πίσω, γιατί έτσι τον διέταξαν τα εκτός Ελλάδας αφεντικά του.
Αυτός που έχει προδώσει την χώρα του και όποιον άνθρωπο του λέει καλημέρα. 
Πρέπει να έχει κάποιος αυτοκτονικές τάσεις,για να δείξει εμπιστοσύνη σε έναν προδότη τέτοιου μεγάλου βεληνεκούς.

Να τον χαίρεστε εκεί στην Συγγρού.

Σχόλια

  1. Μπράβο, Ντόρα! Τελικά θα τον κάνεις (και θα τον πεις) τον Αντώνη «Πρωθυπουργό»!...
    =============================================

    Αν πιστέψουμε στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στα κυριακάτικα φύλλα (ναι, θα τις αποδεχθώ ως σωστές και «ακέραιες», γιατί να χαλάω τη ζαχαρένια μου;), τότε... έ-έ-έ-έρχεται ο Αντώνης ο Σωτήρας του Έθνους και του... ευρώ! Έρχεται στην εξουσία, καβάλα στο άλογο που του σέλωσε η...
    Ντόρα.

    Ναι, η Μπακογιάννη. Τον είδε τον καημένο πεσμένο στις 6 του Μάη, καταπληγωμένο, έτοιμο να πάρει πόδι από τη ΝΝΔ. Και τον λυπήθηκε...

    Τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει:

    «Αντώνη, μη στενοχωριέσαι. Εδώ είμαι εγώ. Θα γυρίσω πίσω. Για να σε απενοχοποιήσω από τη βαριά μομφή του διασπαστή και καταστροφέα της Παράταξης.

    Αφού εγώ, ο μεγαλύτερος «εχθρός» σου, που με διέγραψες σαν κλωτσοσκούφι και άνευ απολογίας, θα σε ακολουθήσω, θα σε αναγνωρίσω ως τον Ηγέτη τον καταλληλότερο να σώσει την Ελλάδα αυτή τη δύσκολη ώρα.

    Θα σε απενοχοποιήσω και από την κατηγορία ότι είσαι μεγάλος «κωλοτούμπας».

    Αφού εγώ θα γίνω μεγαλύτερη από σένα.

    Γιατί ενώ λίγες μέρες πριν σε κατηγορούσα στο πανελλήνιο ως αδιόρθωτο, αμετανόητο, τελειωμένο, ακροδεξιό, εθνικοσοσιαλιστή, τώρα θα σε ομολογήσω ενώπιον της Παράταξης και του Λαού ολόκληρου ως τη μοναδική ελπίδα, για να μην καταλάβουν το Γράμμο και το Βίτσι οι... Κομμουνισταί.

    Εδώ είμαι εγώ, Αντώνη.

    Μονάχα να το παίξουμε λίγο ότι τάχα δεν θα προσχωρήσω ταπεινωμένη και στραπατσαρισμένη στη ΝΔ, αλλά θα το κάνουμε σαν «συνεργασία» των δύο κομμάτων.

    Για τα μάτια του κόσμου. Γιατί στην πραγματικότητα θα διαλύσω το κόμμα (αυτό σημαίνει «αναστολή», για όσους δεν το κατάλαβαν), χωρίς να ρωτήσω κανένα από κείνους που με ακολούθησαν επί δύο χρόνια, κόντρα στο ρεύμα και το λαϊκισμό που εσύ τότε είχες καταστήσει κυρίαρχα στο δημόσιο βίο».
    Με αυτά και παρόμοια, η Ντόρα παρηγόρησε τον Αντώνη.

    Και του αναπτέρωσε την ελπίδα ότι, επιτέλους, κάποια στιγμή θα γίνει (και «θα τον πούμε», όπως έσκουζε ο Φαήλος) «Πρωθυπουργός»...

    Τα υπόλοιπα τα ξέρετε.

    Έγιναν δημοσίως. Άλλοι γέλασαν, άλλοι έκλαψαν, άλλοι αδιαφόρησαν.

    Αυτούς μην τους φοβάστε. Να φοβάστε μοναχά εκείνους που απογοητεύτηκαν... Που κατάλαβαν (γιατί, αν και τους το έλεγαν κάποιοι, εκείνοι είχαν αγνές προθέσεις και απονήρευτο νου), ότι σ’ αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα δεν έχει μείνει, δυστυχώς, τίποτα όρθιο.

    Ότι όλοι τους, ανεξαιρέτως, κυνηγάνε μια καρέκλα, μια θέση στον ήλιο της εξουσίας. Ότι αρχές, ιδέες, πιστεύματα είναι κούφια λόγια και προφάσεις για να επιτυγχάνεται κάθε φορά ό,τι πιο ιδιοτελές και τυχοδιωκτικό.

    Μπράβο, λοιπόν, Ντόρα.
    =============
    Τουλάχιστον αυτό μπορεί να το καταφέρεις.

    Να τον κάνεις (και να τον πεις) τον Αντώνη... Πρωθυπουργό.

    Τον αμετανόητο, αδιόρθωτο, ακροδεξιό Εφιάλτη.

    Αυτόν που δεν έχει χύσει ούτε ένα δάκρυ μεταμέλειας για όσα δεινά επέφερε στην Παράταξη και στην Πατρίδα. Που σε κάθε του βήμα πιστεύει πως δικαιώνεται!

    Δικαιώνεται και όταν είναι κατά του μνημονίου και όταν υπογράφει και με τα δέκα το μνημόνιο...

    Δικαιώνεται και όταν διαγράφει και όταν ξαναβάζει πίσω αυτούς που έδιωξε και διέσυρε.

    Δικαιώνεται και όταν ηττάται και όταν νικά.

    Πάντα δικαιώνεται ο Αντώνης.

    Και εσύ, Ντόρα, του πρόσφερες τη μεγαλύτερη Δικαίωση, που ούτε μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

    Μπράβο, Ντόρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν φταιει η Ντορα,,,, αλλα αυτος ο Λαος φταιει που υπαρχουν ακομη Πολιτες που ψηφιζουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ ... Δεν μπορω να εξηγησω πως μπορει να ψηφιζει κανεις τους Τσοχατζοπουλους , τους Μαντεληδες , τους Τσουκατους ( τους ΚΛΕΦΤΕΣ , ΔΗΛΑΔΗ ) ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ απο την Ν.Δ. που ολοι ξερουμε και εχουμε ακουσει αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ Εισαγγελεας δεν εχει πραξει το καθηκον του για να κανουν παρεα τον γιγαντα ΑΚΗ,,, Αν αφηναν να μιλησει ο Χριστοφορακος πολλοι απο τους Πολιτικους μας θα επρεπε να ΣΤΑΥΛΙΖΟΝΤΑΙ με τον λεβεντη μας ... τον Ακη Τσοχατζοπουλο. Αληθεια τον ΣΜΠΩΚΟ , υπαρχει περιπτωση καποιος Εισαγγελεας να ρωτησει τι κανει πως περνα και πως τα φερνει βολτα με τα 80 εκατ. Ευρω , μηπως εχει καποιο προβλημα να βοηθησει ο Ελληνικος Λαος ; Απλα... ενα ερωτημα κανω για τους αξιοτιμους κ.κ. Εισαγγελεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου