Πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και ίσως με αυτοδυναμία, βλέπει ο Α.Ανδριανόπουλος.

Πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει και ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ίσως και με αυτοδυναμία !! Μιλώντας για το θέμα σε διαδικτυακή εκπομπή είπε :
«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία. Εχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίο δεν συγκρατείται. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. 

Επίσης το ρεύμα θα έχει αντανάκλαση και στον αγροτικό χώρο. Θα πάρει πολλούς από το ΚΚΕ, το οποίο και θα συρρικνώσει και θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από τους Ανεξάρτητους Ελληνες. 
Υπάρχει πολύ...
ΠΑ.ΣΟ.Κ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και ένα μεγάλο κομμάτι της Ν.Δ κυρίως στο κρατικοδίαιτο και ρουσφετολογικό τομέα. 
Οταν όμως έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνει τίποτα από αυτά που λέει. Ερχόμενος στην εξουσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει γιατί θα καταλάβει ποιες είναι οι συνέπειες, με αποτέλεσμα να κάνει μια τεράστια τούμπα. Η κοινή γνώμη θα απογοητευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τότε σκεφτείτε τον εφιάλτη της Ελλάδος. Θα έχει απογοητευτεί από την Αριστερά, δεν θα εμπιστεύεται την Δεξιά ή την Κεντροδεξιά, άρα η οργή θα ξεχειλίσει και θα έχουμε κοινωνική έκρηξη».


πηγη

Σχόλια