Μυστικές δημοσκοπήσεις. Μπούμεραγκ η πανστρατιά του Σαμαρά.



Ολες οι μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις δείχνουν βατερλώ για την πανστρατιά του Σαμαρά. Οι έντονες αντιδράσεις από στελέχη αλλά και τη βάση του κόμματος, που εκδηλώθηκαν άλλες φανερά και άλλες κρυφά, αμέσως μετά την ανακοίνωση των προσχωρήσεων και κυρίως αυτής της Ντόρας Μπακογιάννη, έχουν φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο. 
Υπάρχουν μετρήσεις που δείχουν ακόμη και μείωση του ποσοστού της ΝΔ σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαϊου, αν και οι περισσότερες δείχνουν μία μικρή αύξηση, η οποία δεν ξεπερνάει το 23 %. 
Από την άλλη πλευρά τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύονται σε επίπεδα που πλησιάζουν το 30% και σε κάποιες περιπτώσεις το  ξεπερνάνε. 
Δεν είναι αποσυνδεδεμένο από τα στοιχεία αυτά το γεγονός ότι οι δηλώσεις και οι επιθέσεις των Ευρωπαίων δανειστών μας αλλά και των εγχώριων μνημονιακών εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, γίνονται ολο και συχνότερες, πιο σκληρές, πιο εκφοβιστικές και πιο απειλητικές, ενώ επιστρατεύονται πλέον οι πάντες, μηδέ του πρώην δοτού κατοχικού και δοσίλογου πρωθυπουργού Παπαδήμου.
Ως προς τα άλλα κόμματα, το ΠΑΣΟΚ οδεύει προς οριστική εξαφάνιση από....
το πολιτκό σκηνικό της χώρας, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και η Χρυσή Αυγή παρουσιάζουν μια μικρή κάμψη, το ΚΚΕ για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες συρρικνώνεται επικίνδυνα, ενώ η ΔΗΜΑΡ πληρώνει την πολιτική της να πατάει σε δύο βάρκες και κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός Βουλής.

Σχόλια