Σαμαράς Βενιζέλος οι σύγχρονοι εφιάλτες της Ελλάδας.Σε δυο μέρες τρεις απόπειρες δολοφονίας, εναντίον ανύποπτων πολιτών από το μισθοφορικό στρατό τους .


Κανένα εκπαιδευμένο σκυλί δεν ορμάει χωρίς εντολή του αφεντικού  του..

Το καθεστώς θέλει αίμα, ψάχνει εναγωνίως τρόπους που θα το βοηθήσουν να απεμπλακεί από την περιπέτεια των εκλογών. 

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΠΡΩΤΗ. 
Φωτογραφία του προέδρου των φωτορεπόρτερ Μάριου Λώλου από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε..
Το νέο θύμα των πραιτόρων της εξουσίας είναι πρόεδρος της ΕΦΕ εισήχθηκε στο Νοσοκομείο «με κρανιοεγκεφαλική κάκωση από πλήξη με γκλομπ, (κάταγμα κρανίου), το οποίο χρήζει χειρουργικής παρέμβασης». Η ΕΦΕ τονίζει ότι δεν είναι πρώτη φορά που στοχοποιείται ο Πρόεδρος της Ένωσης, σημειώνοντας ότι «στις 15-12-10 χτυπήθηκε πισώπλατα στο κεφάλι από άνδρα των ΜΑΤ, ενώ ασκούσε το λειτούργημά του.»
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ 
Η τραυματίας είναι δημοσιογράφος, ονομάζεται Ρένα Μανιού και τραυματίστηκε αφού ξυλοκοπήθηκε από (άνδρες) των ΜΑΤ. 

Υπενθυμίζετε ότι και προχθές οι πραιτοριανοί σε ένδειξη υψιστου ανδρισμού επιτεθήκαν ομαδικά και κατατρόπωσαν την δημοσιογράφο Ρένα Μανιού..."Ήθελαν να με σκοτώσουν"  Αφηγείται:
«Πιστεύω ότι ήμουν πάρα πολύ τυχερή που έζησα.
Μετά από τον αυτόχειρα, αν δεν ήμουν τυχερή, ίσως να ήμουν εγώ το επόμενο θύμα», λέει με τρεμάμενη φωνή στο zougla.gr η δημοσιογράφος, κυρία Ρένα Μανιού, αναφερόμενη στον χθεσινό ξυλοδαρμό της από άντρες των ΜΑΤ.
 Η αφήγηση της για όλα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα σοκάρει. Το μοναδικό ερώτημα που στροβιλίζει στο μυαλό της είναι το «γιατί;».


ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ  ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ..
 Σαν να μην εφταναν όλα αυτά τα ξημερώματα της Κυριακής, αστυνομικοί προσήγαγαν πέντε άτομα από μπαρ του Ηρακλείου για εξακρίβωση στοιχείων, αφήνοντας ελεύθερους μία ώρα αργότερα - περίπου στις 05.00 - τους τέσσερις, μεταξύ των οποίων ενα 18χρονο.
Η Δευτέρα βρήκε τον 18χρονο να κάνει εμετούς. Ακολούθησε εξέταση από το γιατρό στο Κ.Υ.Χάρακα, ο οποίος έστειλε το νεαρό εσπευσμένα στο Βενιζέλειο. 
Ο 18χρονος φέρει σοβαρά τραύματα στον πνεύμονα και στο πάγκρεας, ενώ κατόπιν της παραμονής του στο νοσοκομείο, την Τετάρτη υποβλήθηκε και σε νέες εξετάσεις, και αποφασίστηκε η αεροδιακομιδή του στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, με σοβαρή ζημιά στο πάγκρεας, υπολειτουργεί ο ένας του πνεύμονας, κάποια πλευρά του είναι σπασμένα, φέρει δύο μεγάλα αιματώματα στο συκώτι και έχει χτυπηθεί στο επινεφρίδιο.
 Κατά την γνώμη μας όλα αυτά τα περιστατικά βίας μόνο τυχαία δεν μπορούν να θεωρηθούν. Εντάσσονται σε ένα ευρύτερο σχέδιο το όποιο έχει εκπονηθεί από το καθεστώς και που σκοπό έχει να προκαλέσει κοινωνική έκρηξη η οποία θα βοηθήσει το καθεστώς να αναβάλλει τις εκλογές .
Βίντεο με τον τραυματισμένο από ένστολα κτήνη 18χρονο.. 





Σχόλια