Ρήτρα δραχμής ζητά για τα δάνεια η Ευρωπαϊκή Τράπεζα!!!




Ο κόσμος το 'χει... τούμπανο κι εμείς... κρυφό καμάρι για το τι πρόκειται να συμβεί στη χώρα μας τους επόμενους μήνες. Για του λόγου το αληθές, η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων ζητάει στις νέες δανειακές συμβάσεις με τις ελληνικές επιχειρήσεις εξασφαλίσεις για την περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, δηλαδή "ρήτρα δραχμής" και υπαγωγή στο αγγλικό δίκαιο, κάτι που έχει ήδη διαμηνύσει στο υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες!



Αυτή την αποκάλυψη κάνει σήμερα η εφημερίδα «Καθημερινή» σημειώνοντας ότι η αρχή έγινε με τη ΔΕΗ, όταν προ 15ημέρου η διοίκηση της επιχείρησης άρχισε διαπραγματεύσεις με την ΕΤΕπ για την υπογραφή ενός δανείου ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρηματοδότηση του νέου σταθμού φυσικού αερίου στη Μεγαλόπολη.
Η πλευρά της ΕΤΕπ έθεσε για πρώτη φορά στη ΔΕΗ δύο νέους όρους για τη σύναψη του δανείου: Ο πρώτος αφορούσε την πρόβλεψη για επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης σε περίπτωση αλλαγής νομίσματος με το επιχείρημα είτε της αποχώρησης της χώρας από την ευρωζώνη είτε της διάλυσης της ευρωζώνης και ο δεύτερος την υπαγωγή της στο αγγλικό δίκαιο για την περίπτωση αθέτησης της αποπληρωμής!
Πηγές από την ETEπ υποστηρίζουν ότι η ρήτρα αλλαγής νομίσματος θα συμπεριληφθεί σε όλες τις συμβάσεις με τις χώρες που εφαρμόζουν αυτή τη στιγμή προγράμματα σταθερότητας (Eλλάδα, Πορτογαλία και Iρλανδία) [σσ. δηλαδή σε όλες τις χώρες που έχουν πάρει... στο λαιμό τους!]
[Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε; Να παραπέμψουμε τους αναγνώστες μας στα.....
επανειλλημένα άρθρα και σχόλια του defencenet.gr; Από την πρώτη στιγμή που υπεγράφησαν αυτές οι καταστροφικές για την πατρίδα μας συμφωνίες με τους ξένους δανειστές ξεσκεπάζαμε την κοροϊδία των κυβερνώντων απέναντι στους Έλληνες πολίτες που δεν έπαυαν να τους καθησυχάζουν για την "επιτυχία" των μνημονίων που μας επέβαλαν διαδοχικά, ενώ στην ουσία μετέτρεπαν άνευ όρων τη χώρα σε αποικία της ΕΕ.
Όταν διαπίστωσαν ότι μας πείθουν όλο και λιγότερο, άρχισαν να μας εκβιάζουν και να μας τρομοκρατούν με το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη, κάτι που θα συμβεί ούτως ή άλλως! Είναι απλώς θέμα χρόνου και συγκυριών...]


Σχόλια

  1. Οι βρικόλακες του ΚΚΕ πιστεύουν ακόμα στον Στάλιν
    Μπορεί ο Στάλιν να έχει καταδικαστεί παγκοσμίως σαν τον μεγαλύτερο εγκληματία μαζί με τον Χίτλερ,αλλά τα ορφανά του στην Ελλάδα ακόμα πιστεύουν στον'' πατερούλη''
    Το απόρρητο κείμενο του ΚΚΕ για την πτώση της ΕΣΣΔ
    Η πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού οφείλεται στο γεγονός ότι η συνεπής οικοδόμησή του σταμάτησε στον Ιωσήφ Στάλιν, εκτιμά ο Περισσός.
    «ΡΗΓΑΔΕΣ» –ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΟΙ ΛΑΘΡΟΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ, ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΜΕ Οργή και αγανάκτηση ζει αυτές τις μέρες κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ!
    Οι «σύγχρονοι» φονιάδες και καταστροφείς επιχείρησαν για μία ακόμη φορά να πάρουν εκδίκηση.
    Ήταν οι μέρες τους. Τέτοιες μέρες υπέγραψαν τη «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ» ! και έχοντας ΠΙΚΡΑ μετανιώσει , ξεχύθηκαν μέσα στις πόλεις της Ελλάδας μας , οι ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ και επιχείρησαν να αποτελειώσουν «ΟΣΑ ΔΕΝ…ΠΡΟΚΑΜΑΝ» !

    «Ρηγάδες»,
    τι προσβολή στον πρωτοπόρο ΕΛΛΗΝΑ αγωνιστή, να του ΚΛΕΒΟΥΝ το όνομα, να προσβάλουν την Ιστορία του, να «ταυτίζουν» τον αγώνα και την αυτοθυσία του, οι κατσαπλιάδες της ανομίας ,της καταστροφής, της εμπάθειας, της ΛΙΠΟΤΑΞΙΑΣ και της μικροψυχίας με τις δικές τους «τριχοφόρες» μουτσούνες.
    Τι ντροπή οι ασύμμετροι συνέταιροι της «επανάστασης» των… κρεβατιών και της ελευθερογαμίας , να τολμούν συγκρίσεις και να ΚΛΕΒΟΥΝ ταυτότητες και οράματα.

    «ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ» ,
    συνασπισμένοι ετερόκλητοι, αλλόδουλοι και αλλόφυλοι πρωταγωνιστές του αντάρτικου των πόλεων , της ληστείας τραπεζών, της διακίνησης όπλων και ναρκωτικών οι… γόνοι των «επαναστατών» της ψευτοκουλτούρας και των καφενείων της…εργασίας !

    «Άνθρωποι» χωρίς ίχνος σεβασμού, καλυπτόμενοι από την ισότητα της Δημοκρατίας, που πολεμούν, αδιάντροπα και ανθελληνικά , οι πράχχχτορες της διεθνούς «αντίστασης και πάλης» κόντρα στο …καταραμένο κατεστημένο, σήκωσαν το άνομο ανάστημά τους και αφού ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΜΟΛΟΤΟΦ το σακίδιο της ανεργίας τους ξαμολήθηκαν να κάψουν την ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ!
    Η θέα και μόνο τρομάζει!

    Οι εχθροί της Ελλάδας μας σαν νέοι Νέρωνες «έμπηξαν» το προδοτικό μαχαίρι ,για μια ακόμη φορά , στη πλάτη της πατρίδας μας.

    Αυτοί «οι φονιάδες» της Δημοκρατίας, της περιουσίας, της έννομης τάξης και της παραγωγικής μηχανής, αποφάσισαν να… τιμωρήσουν τους…κλέφτες !!!

    ΠΟΙΟΙ ; Οι ληστές των τραπεζών;
    ΠΟΙΟΙ; ΟΙ Διακινητές των ναρκωτικών;
    ΠΟΙΟΙ: Οι πωλητές και προμηθευτές όπλων;
    Ποιοι ; Οι λιποτάχτες της εκπλήρωσης του χρέους προς την πατρίδα;
    Ποιο; Οι «γόνοι» ΜΕΓΑΛΟΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ του Ελληνικού Δημοσίου;
    Ποιοι; Οι γνωστοί άγνωστοι-των πολυτελων…καναπέδων ;

    Όλοι αυτοί και «άλλοι» πολλοί , επί πέντε χρόνια ΓΑΜΟΥΝ! κυριολεκτικά κάθε παραγωγική μονάδα, κάθε προσοδοφόρα πηγή του δημοσίου, κάθε ελπιδοφόρα πηγή του Ελληνικού Λαού.
    Στο… μοναδικό μονοπάτι της ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ, συμπορεύτηκαν ,ως πωλητές ελπίδας, με τους «Λαθρο -γα.μια.δες τους» στους οποίας ΔΙΔΑΞΑΝ την καταστροφή και την διάλυση της Ελλάδας.

    Τα αποτελέσματα ΓΝΩΣΤΑ!
    ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ !

    ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ!
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟ!
    Αυτοί οι «φονιάδες» της Δημοκρατίας , της ηρεμίας, της προόδου, του μέλλοντος των παιδιών μας,
    ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!

    Δώστους , ΕΛΛΗΝΑ, ότι τους αξίζει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου