Οι Συγγενείς του 18χρονου Κώστα Χαιρέτη που τραυματίστηκε σοβαρά απο ένστολα κτήνη, ζητούν τα ονόματα των αστυνομικών.



Συγγενείς του 18χρονου Κώστα Χαιρέτη πραγματοποίησαν ειρηνική διαμαρτυρία στο Αστυνομικό Μέγαρο - Επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του νεαρού - Από το Τζάνειο μεταφέρεται στο Αρεταίειο για νέο γύρο εξετάσεων.
Τα ονόματα των αστυνομικών που απαρτίζουν την ΟΕΑ και τα άτομα που είχαν βάρδια τη νύχτα του Σαββάτου ζήτησαν επιτακτικά οι συγγενείς του 18χρονου που τα τελευταία 24ωρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μετά από περιστατικό ξυλοδαρμού του από αστυνομικούς, που καταγγέλλει η οικογένειά του, βασιζόμενη στα όσα διηγήθηκε ο νεαρός Κώστας Χαιρέτης.

Περίπου 20 άτομα μετέβησαν το μεσημέρι στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου με μαύρες σημαίες διαμαρτυρήθηκαν, ζητώντας τα στοιχεία των αστυνομικών. Η διαμαρτυρία ήταν ειρηνική, ωστόσο, 6μελής αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου, ταξίαρχο Μ.Κοντοδιάκο, στον οποίο επέδωσαν κείμενο με υπογραφές, ζητώντας τα ονόματα των αστυνομικών.

Οι Χαιρέτηδες τόνισαν ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, ενώ υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικώ. Παράλληλα, ομάδα διμοιρίας των ΜΑΤ είχε παραταχθεί στον αύλειο χώρο του αστυνομικού μεγάρου, όπου παρίσταντο οι συγγενείς του 18χρονου. Ωστόσο, μετά από αρκετή ώρα αποχώρησαν ειρηνικά και σήμανε λήξη 'συναγερμού'...

Εν τω μεταξύ επιδεινώνεται η κατάσταση της υγείας του νεαρού, σύμφωνα με πληροφορίες. Από το Τζάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα με πολλαπλά τραύματα σε ζωτικά όργανα, μεταφέρεται στο Αρεταίειο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων, ενώ ο νεαρός κάνει συνεχώς εμετούς.
Πηγή - CretaLive

Σχόλια