ΜΟΡΣ: «Απαιτούνται πολλά και επώδυνα μέτρα ακόμη»! Ο εκπρόσωπος της τρόικας ελπίζει, να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ.....


..... καθώς αυτό θα σήμαινε ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα περικοπών και μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκε με τους διεθνείς δανειστές.


Στην εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί ακόμη «πολλά και επώδυνα μέτρα και πολλή αντοχή», προκειμένου να σταθεί στα πόδια της προβαίνει ο εκπρόσωπος της Κομισιόν στην Τρόικα Ματίας Μορς που θεωρεί  την οικονομική κατάρρευση της χώρας με την ανάκαμψή της ως εξίσου πιθανά ενδεχόμενα.

Προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν έχει ακόμη υπερβεί το πρόβλημα και έχει ακόμη επώδυνο έργο που πρέπει να υλοποιήσει ώστε να «σταθεί ξανά στα πόδια της».
Κρίσιμη χρονιά το 2012

«Πιστεύω ότι στο δεύτερο εξάμηνο του 2012 θα μπορέσουμε να δούμε ξεκάθαρα σε ποια κατεύθυνση πηγαίνει η υπόθεση», διευκρινίζει ο Ματίας Μορς.
 Θα μπορέσουμε να δούμε εάν η υπόθεση είναι σε καλό ή σε κακό δρόμο, λέει χαρακτηριστικά. 

Ο εκπρόσωπος της τρόικας ελπίζει, να κερδίσει τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ, καθώς αυτό θα σήμαινε ότι θα εφαρμοστεί το πρόγραμμα περικοπών και μεταρρυθμίσεων που συμφωνήθηκε με τους διεθνείς δανειστές.

Σχόλια