Αλαζονικός έναντι των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και των κομμάτων της δεξιάς ο ακροδέξιος εθνοπροδότης Α.Σαμαράς


«Θέλω αυτοδυναμία και θα αγκαλιάσω(πηδήξω) όλο το Έθνος», δήλωσε ο Αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στην συνέντευξη που έδωσε σε τηλεοπτικό σταθμό σήμερα το βράδυ.

Εξαιρετικά αρνητική εντύπωση έκανε η απαξιωτική και αλαζονική συμπεριφορά του έναντι των νέων κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο των πολιτών, λέγοντας ότι, «Τα κομματίδια που φυτρώνουν στα δεξιά μας δεν έχουν θέσεις. Υιοθετούν τις λογικές της αριστεράς. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μην πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ. Όσοι πολεμούν την αυτοδυναμία δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα στον κόσμο»

Με την απάντηση αυτή, πρακτικά έδειξε ότι φοβάται, για την ακρίβεια τρέμει τόσο τους "Ανεξάρτητους Έλληνες" όσο και το εθνικό κόμμα της "Χρυσής Αυγής".

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει...... η δημόσια διοίκηση ο Α. Σαμαράς δήλωσε ότι «Αν χρειαστεί σε υπουργεία τεχνοκρατική επίβλεψη, μπορεί να είναι και μη βουλευτές υπουργοί».

Ο Α. Σαμαράς επισήμανε την οικονομική συνεργασία με την Ρωσία στον τομέα της ενέργειας, του ορυκτού πλούτου και του θρησκευτικού τουρισμού αφού εκατομμύρια Ρώσοι επισκέπτονται την Τουρκία για να δούν χριστιανικά θρησκευτικά μνημεία.

Σχετικά με τα οικονομικά μέτρα που θα πάρει σημείωσε ότι χαμηλοσυνταξιούχοι και πολυτεκνοι θα αποκατασταθούν, ενώ πρόσθεσε ότι η πολιτική του επαληθεύτηκε. Όσον αφορά το δεύτερο μνημόνιο ι Αρχηγός της ΝΔ είπε ότι η χώρα ήταν προ των πυλών της δραχμής. «Είμαι περήφανος που δεν άφησαν να οδηγηθεί ο τόπος μου στο θάνατο».

Τέλος ο ίδιος τόνισε ότι είναι απαραίτητο για την ΝΔ να έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση, όπως σημείωσε, «Πρέπει να παίρνουμε αποφάσεις, αν χρειάζονται δέκα τηλέφωνα για να γίνει κάτι, η χώρα μπορεί να βουλιάξει». Όταν ρωτήθηκε για την ημερομηνία που θα διεξαχτούν οι εκλογές ο Α. Σαμαράς δήλωσε ότι
προβλέπει τις εκλογές στις 29 Απριλίου.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σχόλια

  1. αδερφια θα παραφρασω μια φραση του αειμνηστου και μεγαλου μας αγωνιστη οπλαρχηγου και στρατηγου Θοδωρου Κολοκοτρωνη. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου