ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!


Σχόλια

  1. E όχι εθνοσωτήρας κι ο Σαμαράς…
    Ε όχι τώρα να μας πλασάρεται από τα ΜΜΕ ως ο κατάλληλος εθνοσωτήρας ο Σαμαράς… Ποιος; Ο άνθρωπος που άνοιξε τα σύνορα να περνάνε οι λαθρομετανάστες…
    Ο άνθρωπος που έκανε τους Έλληνες να κλειδαμπαρωθούν στα σπίτια τους, να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν ελεύθεροι στην ίδια τους την πόλη, να μην μπορούν να κοιμηθούν με ανοιχτό παράθυρο…
    Ο άνθρωπος που μας ξεφτίλισε εργασιακά. Από την μέρα που άνοιξαν τα σύνορα τις περισσότερες δουλειές τις παίρνουν ξένοι, οι οποίοι εργάζονται σαν σκυλιά για ένα κομμάτι ψωμί. Πως λοιπόν ο εργοδότης να προτιμήσει Έλληνα στην δουλειά του, όταν ο ξένος του την κάνει με το χαμηλότερο κόστος;

    Άσε Σαμαρά… Μπορεί άλλοι να ξεχνάνε, αλλά εγώ δεν ξεχνάω όλους όσους μας γονάτισαν… Κι εσύ είσαι ένας από αυτούς. Και μάλιστα πολύ ψηλά στην λίστα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγκαίνια κέντρου λαθρομεταναστών από τον Πρ. Παυλόπουλο 3 Χρόνια, 6 Μήνες πριν Κarma: 57
    Την Παρασκευή, 8 Αυγούστου στις 6.30 το απόγευμα, ο υπουργός Εσωτερικών, καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος, θα εγκαινιάσει το Κέντρο Υποδοχής Λαθρομεταναστών νομού Λακωνίας,
    το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα κοντά στο Ιερό της Ορθίας Αρτέμιδος στην Σπάρτη, ενώ αμέσως μετά ο υπουργός θα εγκαινιάσει το διοικητήριο της νομαρχίας Λακωνίας στη Σπάρτη.

    Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν γίνει γνωστές 17 αποβιβάσεις λαθρομεταναστών στις παράκτιες περιοχές του νομού Λακωνίας με 1272 άτομα, υπήκοοι κυρίως Αιγύπτου, Λιβάνου, Συρίας, Αλγερίας, Πακιστάν, Σουδάν, Παλαιστίνης, Μπαγκλαντές, Ιράκ, Ινδίας κλπ.
    Η προσωρινή τους φιλοξενία γινόταν είτε στα κρατητήρια των αστυνομικών αρχών είτε σε διάφορα πρόχειρα καταλύματα για τα οποία υπήρχαν κοινωνικές αντιδράσεις.
    Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λακωνίας αποφάσισε να προχωρήσει στη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Λαθρομεταναστών, συντασσόμενη παράλληλα και με την ακολουθούμενη πολιτική της κυβέρνησης.

    Το κτίριο δύναται να φιλοξενήσει 42 άτομα. Υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι για τις γυναίκες μαζί με τα παιδιά και ξεχωριστοί για τους άνδρες. Περιλαμβάνει πέντε ανδρικές τουαλέτες, μία γυναικεία και μία του προσωπικού. Επιπλέον, υπάρχει χώρος ιατρείου, χώρος ελέγχου και μία μικρή αποθήκη.

    Το κτίριο περικλείεται από αύλειο χώρο εντός του οποίου υπάρχει λυόμενο κτίσμα καθώς και δύο παρατηρητήρια στην νοτιοανατολική και βορειοδυτική πλευρά για χρήση του προσωπικού αστυνόμευσης.
    Περιμετρικά έχει κατασκευαστεί περίφραξη με τοίχο από μπετόν, ενώ στον προαύλιο χώρο υπάρχουν αθλοπαιδιές.
    Τέλος, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν ηλεκτρικό ρεύμα, κλιματισμό, σύστημα ασφαλείας, επαρκή εσωτερικό και εξωτερικό φωτισμό, δίκτυο ύδρευσης, αποχέτευσης και τηλεφωνική γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρούν δεδομένο πως θα υπάρξουν λαθρομετανάστες, δεν προτίθενται να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το φαινόμενο, το μόνο που θεωρούν πως χρειάζεται είναι «κέντρο φιλοξενίας».

    Ίσως οι φυλακές δεν είναι το κατάλληλο περιβάλλον κυρίως για τα παιδιά των λαθρομεταναστών τα οποία δεν ευθύνονται για την παράνομη είσοδο.
    Από αυτήν την άποψη, σωστό είναι να υπάρχει χώρος όπου θα "φιλοξενούνται" οι λαθρομετανάστες πριν απελαθούν. Μήπως, όμως, να έβρισκαν και κάποια λύση στο πρόβλημα εν γένει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΗΝΕΣ: Ο Εχθρός είναι εντός των πυλών. Μη πέφτετε στην παγίδα των Αιώνιων Προδοτών της Αριστεράς. Είναι ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ!

    Τους "κρατούν" σαν ..ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ.

    Σκεφθείτε την Ελλάδα.

    Σκεφθείτε τα παιδιά μας .

    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!



    ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας):

    "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες.

    Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς". 2008: Συνελήφθησαν στην Ελλαδα 146.337 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες.

    Αν συνεχιστεί η είσοδος με τέτοιον ρυθμό, στην Ελλάδα το 2018 θα έχουμε 5.000.000

    μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. θα μπορέσει άραγε να σωθεί αυτή η χώρα;

    Πάνω από 50% των λαθρο.με.τα.να.στών ή ψευδοαποκαλούμενων ως οικονομικοί μετανάστες είναι φορείς AIDS, Φυματίωσης και Λέπρας.

    Παρά το γεγονός ότι ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!! επισήμως αποκαλύπτουν τα βρώμικα σχέδιά τους,

    οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

    Δίνουν κάλυψη και χώρο να φυτρώσουν οι ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ της πατρίδας μας και των παιδιών μας.

    Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012

    Ξεβρακώθηκαν οι Συριζαίοι!!! Με δικηγόρο των “Μακεδόνα” Τάρτη βγήκαν οι συλληφθέντες των Θεοφανίων…

    Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι δήθεν αυθόρμητοι “αγανακτισμένοι πολίτες” είναι μέλη του “δεν πληρώνω” το οποίο είναι παραμάγαζο του Σύριζα.

    Ο δικηγόρος τους είναι ο γνωστός Τάρτης που έκανε την μήνυση στους ΟΥΚάδες, που δηλώνει “Μακεδόνας” και πολλά άλλα…

    Δείτε το βίντεο από την......
    “απελευθέρωση” των συριζαίων και για μπόνους σας έχω βίντεο από κανάλι των Σκοπίων με συνέντευξη του δικηγόρου τους! (Δείτε τον από 31 λεπτό και μετά)

    http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_4441.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου