ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι Αnonymous «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης στην Ελλάδα

Όσοι χρήστες του Διαδικτύου προσπαθήσουν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης http://www.ministryofjustice.gr/ θα παρακολουθήσουν ένα video από τους Αnonymous, οι οποίοι δίνουν το δικό τους μήνυμα. ΕΧΕΤΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Στο μήνυμά τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ξέρουμε τα πάντα, έχουμε τους κωδικούς σας, σας παρακολουθούμε. Ο επόμενος στόχος θα είναι όλα τα Media της χώρας. Έχουμε τα περισσότερα δεδομένα από τους administrators των ενημερωτικών site. «Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η δημοκρατία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Βάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους».
«Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές στο όνομα της δικαιοσύνης». «Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο»,
 Είμαστε Λεγεώνα.δεν ξεχνάμε δεν συγχωρούμε ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι απλώς το παράδειγμα από αυτό που είμαστε ικανοί να κάνουμε. Έχετε 2 εβδομάδες να σταματήσετε το ACTA (Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement) αλλιώς θα έρθετε αντιμέτωποι μαζί μας σε έναν κυβερνοπόλεμο με όλα τα sites τα ΜΜΕ και τα υπουργεία της χώρας».



Να σημειωθεί πως στο πάνω μέρος της σελίδας γράφει: «Η Δικαιοσύνη Έρχεται».Τέλος, να αναφέρουμε πως στο τέλος του ιστότοπου αναγράφεται το εξής: «Αnonymous μέλη από την Ελλάδα και την Κύπρο».
ΥΓ.
Το ACTA έχει ήδη υπογραφεί από την 1η Οκτωβρίου από τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία, τη Νότιο Κορέα, την Αυστραλία, το Μαρόκο, τη Σιγκαπούρη και τη Νέα Ζηλανδία. To ACTA (Anti-Counterfeiting Trade Agreement – Εμπορική Συμφωνία Εναντίον της Πλαστογραφίας) είναι μια διεθνής σύμβαση μεταξύ 27 χώρών της Ε.Ε. και 10 ακόμα κράτη (ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Ελβετία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Μαρόκο, Ν. Κορέα), η οποία, θεωρητικά έχει στόχο την καταπολέμηση της «πλαστογραφίας» προϊόντων (εμπορικών, CD κ.λπ.). Σύμφωνα με τους πολέμιους της όμως, στην πραγματικότητα και δημιουργεί ένα ενιαίο πλαίσιο παγκόσμιας προστασίας και εφαρμογής της νομοθεσίας πάνω στα ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας -από τα μουσικά πνευματικά δικαιώματα μέχρι τα γενόσημα φάρμακα. Προσδιορίζει μάλιστα κοινούς κανόνες ποινικής τους αντιμετώπισης.

Εδώ θα δείτε περισσότερα: http://youtu.be/63JyXmu0fqM

Σχόλια

  1. ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου