Όπου τον δείτε τσακίστε τον - όποιος τον αναγνωρίσει ας δώσει το όνομα του και την διεύθυνση του.

Καμαρώστε την πράξη ηρωισμού του ένδοξου ήρωα, του Άγνωστου ΜΑΤατζή, που με ζήλο, αυταπάρνηση και αυτοθυσία εξουδετερώνει μια από τις μεγαλύτερες απειλές του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας  μπροστά στο μνημείο του 'Αγνωστου Στρατιώτη
Ο ανιστόρητος ψεκάζει με χημικά έναν 90χρονο που "τυγχάνει" να κατέβασε τη σημαία των ναζί απ' την Ακρόπολη για να μπορεί αυτός ο αλήτης να ζήσει ελεύθερα. Ντροπή ρε! Κοινοποιήστε την φωτογραφία να την δει όλος ο κόσμος!!!   

Σχόλια

  1. Γιατι δεν μας τον λένε οι υπεύθυνοι? Γιατί είναι ακόμα στο σώμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ 41-44 ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ. ΑΣ ΦΡΟΝΤΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΣΑΛΕΙΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΔΗΓΕΙΤΕ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Poli kala ekane o matatzhs ton Gero Glezo, POU APO TOTE POU LEEI OTI KATEBASE TIN GERMANIKH SHMAIA (TA BRADYA PANTA SE OLOUS TOUS STRATOUS KATEBAZOUN TIS SHMAIES) APO TOTE LOIPON 8REFETE APO TO YSTERHMA TOU ELLHNIKOU LAOU,OIKOTROFOS TOU SYSTHMATOS....TEMPELAROS POTE DEN DOULEPSE O GLEZOS.....
    O MATATZHS MAXETE GIA TIN ZWH TOU KAI GIA THN OIKOGENEIA TOU,GIA NA EISASTAN ESEIS STIN 8ESH TOU,KAI NA BLEPATE XILIADES LAOU NA ERXONTE ENANTION SAS....LOIPON KAI EGW 8A PSEKAZA TON GLEZO,ASTE TIS MALAKEIES LOIPON ,EKSW APO TON XORO POLLA TRAGOUDIA KSERETE,KAI KATI ALO FASISTAS EINE OPIOS LEEI TON ALON FASISTA.
    GIA MENA FASISTES KAI TROMOKRATES EINE O SYRHZA KAI TO KKE...
    G AMelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ..Kai kati alo ALHTHS EISE ESI POU GRAFEIS AUTA TA PRAGMATA ..DHLADI TO LALEI POULI.....
    APO POU KAI OSPOU APOKALEIS ALHTH ENA ASTYNOMIKO ESI ENA ANARXIKO GOUROUNI?
    POU MAS EBALES EDW THN MOUTSOUNA KAI TO PAIZEIS KAMOUZELA?
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου