Οι Ελληνες προδοτες δεν εχουν συνειδησιακό πρόβλημα αλλά επικοινωνιακό!



Η απάντηση στο ερώτημα “Έχει 151 προδότες η Ελλάδα;” είναι ότι καταφανέστατα ΝΑΙ.

Έχει 151 και παραπάνω προδότες και το έχει αποδείξει με το πρώτο μνημόνιο.
Το θέμα με αυτό το είδος πολιτικού δεν ειναι συνειδησιακό άλλα επικοινωνιακό καθώς το προδοτόμετρο δεν ειναι εσωτερικό αλλά το κρατούν τα ΜΜΕ και οι Δημοσιογράφοι. Έτσι το πρώτο μνημόνιο ήταν σωτήριο και το δεύτερο προδοτικό! Όμως κανείς δημοσιογράφος δεν μετακινήθηκε κανένα νέο μέσο δεν άνοιξε απλώς άλλαξαν γνώμη…

Οι Σουλιώτισσες στο Ζάλογγο ήταν τυχερές που πήδησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όταν έπεσε το Σούλι. Άφησαν τους αιώνες να πλέξουν την αύρα τους. Φαντάζεστε τον Καψή να αναλύει την πράξη τους ως Ελληνική ιδιαιτερότητα; Το Μόσιαλο να ξυφουλκεί υπερ της “μεταρρύθμισης” στο Σούλι; Το Reuters να μεταδίδει και τον Ντράγκι να μιλά για Ελλάδα μοναδική σε όλα της;
Σήμερα οι μνημονιακοί αποχωρούν αντί να αυτοκτονήσουν όπως αρμόζει στους καιρούς. Η ήττα του μνημονίου έχει συντελεστεί και ακόμη και αν περάσει από την Βουλή το Μνημονιο 2 θα πέσει με επανάσταση σε λίγε ώρες και κανείς δεν θέλει να βρεθεί στο διάβα της.
Οι νικητές θα γράψουν την Ιστορία και οι μνημονιακοί έχουν το ψέμα τους και χρόνο ήδη να τους κατατρέχει καθώς ότι θα συμβεί στην χώρα εφεξής έχει πατέρα τους ίδιους.
Προτιμότερη η εξαφάνιση ή διαφυγή ή μετανάστευση. Τελειώσατε κύριοι


ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Οι 151 ήταν προδότες απο τη πρώτη στιγμή στην εξουσία, δεν έγιναν τώρα! Εξάλλου η Ελλάδα ουδέποτε κυβερνόταν απο πολιτικούς, αλλά απο τους 3124 Μασόνους της χώρας, Δεν μπορούσε κανείς να κάνει καριέρα αν δεν το έγκριναν αυτοί, ομιλώ απο δική μου εμπειρία αλλα και άλλων Ελλήνων. Αυτοί κρατούσαν, κρατούν τώρα και θά κρατούν στο μέλλον τα ινία, αν δεν υπάρξει αλλαγή σε βάθος. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί πάντα ήταν η βιτρίνα δημοκρατίας, οι σκηνοθέτες στη σπηλιά του Πλάτωνα, αυτοί που δήθεν αποφασίζουν και με κάθε μέσω να κρατούν το πληθυσμό μακριά απο το Φώς. Οι μυστικές μασονικές εταιρίες στη παγκόσμια μάτριξ με την σατανική τους φύση και το παρακλάδι τους στην Ελλάδα, εχουν τη χώρα μας απο το 1828 υπο έλεγχο και όχι οι πολιτικοί ή η βουλή των Ελλήνων. Κάθαρσης μπορεί να υπάρξη μόνο όταν καταρρεύση ριζικός το σύστημα εξάρτησης και καταπίεσης ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ και που είναι βαθιά ριζομένες στην Ελληνική γή. Όλα τα κόμματα ουδεμίας εξαίρεσης δημιουργήθηκαν απο τις αποκρυφιστικές εταιρίες, κάτι που δεν έχει ιδέα γιαυτό ο ελληνικός λαός, διότι πάλι και πάλι θα δώση την εμπιστοσύνη του στο μέλλον σε κόμματα και πολιτικούς, τους μισθοφόρους και εντολδότες των μυστικών εταιριών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου