Τεράστιος απατεώνας. Για να γλυτώσει δέκα τραπεζίτες στέλνει στον όλεθρο και την καταστροφή δέκα εκατομμύρια Ελληνες πολίτες


Τι να πρωτοπιστέψει κανείς από αυτό τον αλήτη. 
Πριν από δυο χρόνια έθετε θέμα κομματικής πειθαρχίας  στους βουλευτές  και τους έλεγε ότι αυτός που θα ψηφήσει το μνημόνιο θα διαγραφεί και όντος μόλις η Μπακογιάννη ψήφισε υπέρ του μνημονίου την διέγραψε αυτομάτως και καλά έκανε τότε 
.Σήμερα μετά από δυο χρόνια τα γύρισε όλα τούμπα, θέτει και πάλι θέμα κομματικής πειθαρχίας και απειλεί με διαγραφή από το κόμμα όποιον δεν ψηφήσει υπέρ του μνημονίου “2” το οποίο είναι πιο απεχθές από το πρώτο και με την ψήφηση του οποίου χάνουμε την εθνική μας κυριαρχία  και  νομιμοποιείται και το πρώτο μνημόνιο .

Ρωτώ εγώ τώρα πότε αυτός ο απατεώνας  έλεγε αλήθεια?  
Γιατί οι εκλεγμένοι βουλευτές της νέας δημοκρατίας  θα πρέπει να χορεύουν κάθε φορά ανάλογα με τον σκοπό που τους επιβάλει ο ας πούμε αρχηγός τους?
Οι βουλευτές της ΝΔ δεν  έχουν καμιά υποχρέωση να υπακούσουν έναν αρχηγό που έχει για την μεγάλη πλειοψηφία των ψηφοφόρων του απολέσει  την αξιοπιστία του .
Αντιθέτως εάν θέλουν να παραμείνουν στην πολιτική και την χώρα  πρέπει να γυρίσουν την πλάτη σε έναν προδότη της παράταξης και του λαού , ο όποιος  αποδεδειγμένα πλέον ψεύδεται ενώπιων τους και εξυπηρετεί δόλια συμφέροντα .

Εχουμε να κάνουμε με ένα προδότη μεγαλυτέρου βεληνεκούς από αυτό του ΓΑΠ.
Οι  βουλευτές εκλέγονται από τον λαό για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του και να αφουγκράζονται κάθε φορά την αγωνία  της κοινωνίας και όχι να είναι τα υποχείρια του εκάστοτε αρχηγού για να προσπορίζονται κομματικά ωφέλει, τα όποια στην προκειμένη περίπτωση δεν θα υπάρξουν.
Οπως δεν θα εξακολουθήσει να υπάρχει και το κόμμα της ΝΔ εάν ψηφήσει αυτά τα απεχθή μέτρα εναντίον του λαού.

Σχόλια

  1. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ

    Αφιερώνεται σ όλους αυτούς που έχουν την
    αφέλεια να πιστεύουν την εγκληματική ανευθυνότητα
    του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ κλπ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΏΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ" που
    τόσο επιπόλαια ζητούν κήρυξη χρεοκοπίας.

    - Το Δημόσιο δε θα πληρώνει μισθούς και συντάξεις, όπως και
    κάθε άλλη υποχρέωσή του (χρεοστάσιο).
    - Θα κλείσουν περίπου οι μισές επιχειρήσεις.
    Υπολογίζεται ότι η ανεργία θα ξεπεράσει, στην πρώτη φάση, το
    60%!
    - Δεν θα υπάρχουν καύσιμα, φάρμακα, ανταλλακτικά, πρώτες ύλες, καθώς δε θα μπορούν να γίνους εισαγωγές. Θα αναβιώσει η μαύρη
    αγορά. Υπολογίζουν ότι για ένα κουτί ασπιρίνες θα χρειαζόμαστε ένα ημερομίσθιο!
    - Θα κλείσουν ή θα υπολειτουργούν, στην πρώτη φάση, νοσοκομεία και σχολεία, δημόσια μεταφορικά μέσα.
    - Θα δεσμευτούν οι τραπεζικές καταθέσεις των πολιτών και θα αποδίδονται
    σταδιακά π.χ. 1000 Ε ανά εβδομάδα.
    -Θα καθοριστεί νέα ισοτιμία ευρώ- δραχμής π.χ 1Ε= 700δρχ. ή, κατ
    άλλους ακόμα και 1Ε=1.200 ή και 1.500δρχ.
    - Θα είμαστε ουσιαστικά χωρίς εθνική ασφάλεια, αφού τα καύσιμα
    και τα ανταλλακτικά θα πληρώνονται πανάκριβα.
    ΧΑΟΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟ, ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΕΙΝΑ, ΦΟΒΟΣ.
    - Δεν αποκλείεται να υποκινηθεί από Κουκουεδοσυριζέους και
    άλλους, κοινωνική αναταραχή με υποκίνηση και των μουσουλμάνων
    μεταναστών και απρόβλεπτες εξελίξεις για την χώρα.
    Πολλοί, ακόμα και υπουργοί, διαφωνούν με τα λάθη και τις παραλείψεις
    της κυβέρνησης, διαχειρίζεται πρωτόγνωρο φαινόμενο,
    με εσωτερικές κυρίως αλλά και εξωτερικές συνιστώσες.

    Ας προσέξουμε. Μη παρασυρόμαστε από αισχρούς κερδοσκόπους, προβοκάτορες ή αφελείς.
    Οι μόνοι οφελειμένοι από μία χρεοκοπία θα είναι αυτοί που στοιχημάτησαν
    υπέρ της χρεοκοπίας και αυτοί που
    θα εισάγουν κεφάλαια και με την νέα ισοτιμία θα μας αγοράσουν
    με το ένα τρίτο ή και λιγότερο των σημερινών τιμών!

    Η χώρα μας έχει ακόμα έλλειμμα 5,5 δισ. Δηλαδή απλά, τα χρήματα που παράγουμε ΔΕΝ φτάνουν για να ζήσουμε.

    Ν.Κ. Καθηγητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θλιβομαι παρα πολυ με την αγνοια καποιων πολιτων στην Ελλαδα! Κύριε Ανωνυμε, αυτα που παραθετεται (οχι ολα σωστα, θα απαντησω παρακατω) ειναι συνεπειες οχι χρεοκοπιας αλλα ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!! ειναι δυο εντελως διαφορετικα σεναρια και δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να τα συγχεουμε!! Πρωτον, διαδικασια εξοδου απο το ευρω (αμα ενημερωνόσασταν θα το γνωριζατε) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! Και οι υπολοιποι 16 να μαζευτουν και να ψηφισουν να φυγει η Ελλαδα απο το ευρω, αυτο ειναι παρανομη διαδικασια!!

      Και δευτερον γιατι να μην μιλαμε για χρεοκοπια εντος της Ευρωπαικης ζωνης??? Στις Η.Π.Α. υπαρχουν παρα πολλες πολιτειες που κατα καιρους χρεοκοπουν αλλα δεν ειδα ποτε να τιθεται θεμα εξοδους τουσ!!!!!! Και οσο για αυτο που λετε για "Δεν θα υπάρχουν καύσιμα, φάρμακα, ανταλλακτικά, πρώτες ύλες,.." προσθετω και πετρελαιο γιατι ακουστηκε και αυτο, απλα γελαω γιατι δεν ισχυει!!! παλιοτερα ναι επρεπε οι επιχειρησεις να πανε στιν Τραπεζα της Ελλαδος και να κανουν συναλλαγμα για να εισαγουν το οτιδηποτε (επι εποχη δραχμης) αλλα πλεον εχουμε ευρω, το οποιο ειναι συναλλαγμα, οποτε οι εταιριες πλεον δεν εμπλεκονται με το Κρατος. Αρα διαφορα εδω δεν θα υπαρχει...

      Τελος, οι "δανειστες" μας εχουν δηλωσει ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΕΣ φορεσ τις τελευταιες μερες οτι τα δανεια που θα παρουμε απο εδω και περα (αυτο την κυριακη και καθε επομενο) ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ (!!!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΔΑΝΕΙΩΝ!!! αρα σε απλα ελληνικα και για εσας τον απαίδευτο, το Κρατς οσον αφορα μισθους και συνταξεις οπως λετε, θα πρεπει να βρει τα χρηματα απο Κρατικα εσοδα... Αρα και παλι δεν θα εχει να πληρωσει γιατι θετοντας μας ως προτεραιοτητα την αποπληρωμη δανειων (με το νεο ψηφισμα) απλα ο,τι εσοδα και να εχει θα πηγαινουν εκει!!

      Διαγραφή
  2. πόσο της εκατο είναι το έλλειμμα χωρίς το απεχθές χρέος;; μήπως χαμηλότερο της γερμανίας και κοντα στης συνθήκης του μααστριχ; 9.18 άξιος ο μισθός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣΑνώνυμοςFeb 11, 2012 09:18 AM11 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:23 μ.μ.

    Κανείς δεν τρομοκρατείται με τις ψευτιές που γραφείς εξυπηρετώντας συμφέροντα των τραπεζιτών. Η Ελλάδα ότι έχει επιτύχει σαν χώρα το οφείλει στην δραχμή .Οι μόνοι που έχουν να φοβούνται είναι οι τραπεζίτες, που ενώ καρπώνονται τα χρήματα των κόπων ενός ολόκληρου λαού εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να παραμένουν αφορολόγητοι. Ολος ο καυγάς γίνεται για να μην θιγούν τα συμφέροντα των τραπεζιτών και να περάσει σιγά σιγά ο πλήρης έλεγχος της οικονομίας σε αυτούς.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ.Εμείς σαν πολίτες ακούγαμε ότι θα έρθει ο κομουνισμός και θα μας πάρει τα σπίτια, τελικά τα σπίτια μας τα παίρνει ο καπιταλισμός που σε αυτόν είχε πιστέψει το μεγαλύτερο μέρος του λαού. Δεν πειράζει κάναμε λάθος την επομένη φορά όμως θα φροντίσουμε να μην υπάρχει καπιταλισμός ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου