Απίστευτο: Στο FaceBook του Πάνου Καμμένου η λίστα με τα CDS της Unigestion




 

το περίεργο είναι ότι παρά τις επανελλημένες καταγγελίες του βουλευτή, δεν έχει κινηθεί καμία απολύτως διαδικασία για την  διελεύκανση του θέματος


Σε μια απίστευτη κίνηση πέρασε σήμερα ο βουλευτής Πάνος Καμμένος! Για μια ακόμη φορά από την σελίδα του στο FB , ο βουλευτής ανήρτησε τα ασφάλιστρα κινδύνου τα οποία έχει στην... κατοχή της η εταιρεία Unigestion σε όσους αμφισβητούν τις καταγγελίες του για την οικογένεια Παπανδρέου και ισχυρίζονται ότι δεν έχει στοιχεία.

Στην φωτό βλέπετε την λίστα με τα CDS που είδαν χιλιάδες άτομα σήμερα και το περίεργο είναι ότι παρά τις επανελλημένες καταγγελίες του βουλευτή, δεν έχει κινηθεί καμία απολύτως διαδικασία για την διελεύκανση του θέματος!

Στην ανάρτησή του γράφει ότι "Σας έλεγα εχθές για το non-paper και τα παπαγαλάκια που άλλα εθελοντικά λόγω καταγωγής ..άλλα επι πληρωμή θα προσπαθήσουν να πουν για έλλειψη στοιχείων.
Ο ομογενής ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΛΙΝΑΡΔΑΤΟΣ (τα κεφαλαία τα βάζει αυτός όπου υπογράφει ) μπλέ μήλο ... έκανε την πρώτη επίθεση.
Ο Γόνος δέν λέει ότι είναι υπάλληλος τράπεζας στη Νέα Υόρκη ούτε ποιά συμφέροντα υπηρετεί. Του κάνω λοιπόν δώρο κάποια CDS της UNIGESTION να τα επισυνάψει στο report".


Σχόλια