Προθερμαίνεται για νέα κωλοτούμπα ο Τρελαντώνης Κομανέτσης!


ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ  ΣΑΜΑΡΑΣ  ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΝΔΡΑΣ

Για μια ακόμη εντυπωσιακή κωλοτούμπα ετοιμάζεται οΤρελαντώνης Κομανέντσης –πιο γνωστός ως Σαμαράς. Αυτή τη φορά ο αρχηγός της ΝΔ ξαναρίχνει νερό στο κρασί του, όπως ειρωνικά γράφει και το «ΒΗΜΑ» και όπως όλα δείχνουν θα πει ναι στηκατάργηση του 13ου και 14ου μισθού, στη κατάργηση του κατώτατου μισθού, στη κατάργηση του τζόκινγκ στο πάρκο του Ζαππείου αι (δοίο), στην απαγόρευση της ελεύθερης αναπνοής, εάν δεν έχει πληρωθεί το νέο έκτακτο χαράτσι για όσους πολίτες αναπνέουν σε δημόσιους χώρους.

Ο τραγικός τρελαντώνης Κομανέντσης, ο οποίος κουβαλάει σκελετούς στη ντουλάπα του από το παρελθόν και κάθεται σούζα στους νταβατζήδες που γουστάρουν Παπαδήμο, έχει κάνει έξαλλους τους δύστυχους οπαδούς της ΝΔ οι οποίοι δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι.
Ακόμη και οι φανατικοί του υποστηριχτές έχουν κατεβάσει τα μολύβια από βαθιά κατάθλιψη για τις κωλοτούμπες του αρχηγού τρελαντώνη Κομανέντση.

Τι να γράψει ο δύστυχος Φαήλος για έναν ηττοπαθή ηγέτη ο οποίος ακόμη και πρωθυπουργός να γίνει –με δεκανίκι τον Καρατζαφέρη-ζήτημα να κυβερνήσει για παραπάνω από ένα τρίμηνο.

Μιλάμε για απερίγραπτη κατάντια…
: ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΙΟΣ "ΕΔΙΩΞΕ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ" ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;


    ΠΟΙΟΣ Ε Δ Ι Ω Ξ Ε ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!!


    ANOIKTH ΕΠΙΣΤΟΛΗ
    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΝ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    Κύριε Σαμαρά
    Επί πολλά χρόνια, την πατρίδα μας και εμάς τους Έλληνες ταλανίζει η περίφημη υπόθεση , γνωστή και ΩΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ.
    Με έκπληξη παρακολουθούμε, ότι ΔΕΝ !!! έχετε εκφράσει προσωπικές ή και κομματικές ΘΕΣΕΙΣ-ΑΠΟΨΕΙΣ ,που να εκφράζουν την δική σας άποψη για τα ΟΣΑ!!! είδαν το φως της Δημοσιότητας, αλλά και ΟΣΑ απασχόλησαν την Κοινοβουλευτική μας αντιπροσωπεία.
    Τελικά θα μας πείτε : ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ;
    Ζημιώθηκε το Δημόσιο;

    Κέρδισαν πολλά χρήματα παρανόμως άνθρωποι «ΑΓΝΩΣΤΟΙ» (;)
    αλλά φιλικά διακείμενοι στο κόμμα σας.

    Επεστράφησαν στο Δημόσιο ΟΛΑ !!!
    τα Μοναδικά και επιλεκτικά ΟΙΚΟΠΕΔΑ-ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ-ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ,

    ανάλογα με το ΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ προσδιόριζε κατά την άποψή του το ΕΙΔΟΣ της προς ανταλλαγή εκτάσεως

    , όπως ευκρινώς αναφέρει η έκθεση του Προέδρου της Επιτροπής, Μέλους της ΝΔ ! Και ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ

    ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου κ. Ι. Μουρμούρα;

    Τελικά ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! ΄η ΟΧΙ;

    ΄Ενας Έλληνας .



    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ!
    Η άγνωστη "εμπλοκή" του Ι. Μουρμούρα στην υπόθεση Βατοπεδίου


    Κατά την ημέρα της ανακοίνωσης ότι ο κ. Ιωάννης Μουρμούρας θα κατέχει θέση αξιωματούχου στην κυβέρνηση Παπαδήμου, μια σχετική αναζήτηση του ονόματός του στη μηχανή αναζήτησης της google, ξάφνιαζε.

    Στα λήμματα για τον ακαδημαϊκό δεν εμφανίζονταν κάποιες αναφορές σε τυχόν έγκυρα άρθρα του για τα οικονομικά και συγκεκριμένα τα μικροοικονομικά ανοιχτής οικονομίας που ειδικεύεται.

    Στις πρώτες σελίδες του google search, δεν έβλεπε κανείς κάποια παρέμβασή του για την οικονομία ή κάποια διάκρισή του για την ακαδημαϊκή του σταδιοδρομία. Όλες, σχεδόν, οι παραπομπές σχετίζονταν με...
    την κατάθεση που είχε δώσει στη Βουλή για την υπόθεση του Βατοπεδίου και οι περισσότεροι τίτλοι είχαν μία συγκεκριμένη θεματική: "Καίει την κυβέρνηση Καραμανλή ο Μουρμούρας".

    Στη διάρκεια της διακυβέρνησης Καραμανλή, ο Ιωάννης Μουρμούρας είχε τοποθετηθεί ως μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων και αργότερα,

    ως πρόεδρος του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών. Υπήρξε δηλαδή ιδιαίτερα ευνοημένος κατά την Νεoκαραμανλική Εποχή.

    Από τη θέση αυτή, είχε καταθέσει το 2008 στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής

    ότι 8 από τα 31 συμβόλαια

    που συνήφθησαν μεταξύ Δημοσίου και Μονής Βατοπεδίου στο πλαίσιο των ανταλλαγών ήταν άκυρα, καθώς οι εν λόγω εκτάσεις είναι δασικές αλλά αποχαρακτηρίστηκαν παράνομα.

    Πολλοί υποστηρίζουν σήμερα -που λίγο έχουν αλλάξει οι e-αναφορές

    που αφορούν τον υφυπουργό Οικονομικών, ενώ απλά έχει προστεθεί

    η καταγεγραμμένη πια εμπιστοσύνη του κ. Σαμαρά στο πρόσωπό του-

    ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο κ. Μουρμούρας

    συμμετείχε εμπράκτως στην πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Προχωρώντας το σκεπτικό -που ευκόλως κανείς μπορεί να εντάξει στα πλαίσια της... συνομωσιολογίας- καραμανλικά -και μη- στελέχη

    θεωρούν τώρα ότι το σχέδιο αρχηγοποίησης Σαμαρά είχε ξεκινήσει τουλάχιστον πριν από τρία χρόνια και η ομάδα κρούσης που δημιουργήθηκε γύρω του, έκανε τα πάντα για την πτώση της κυβέρνησης Καραμανλή.

    Η μουρμούρα για το πρόσωπο του κ. Μουρμούρα έχει ανάψει από προχθές, όπου αναζωπυρώθηκε η μνήμη των ημερών του "σκανδάλου του Βατοπεδίου",
    μετά και την προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου