Σε εξέγερση καλεί τους πολίτες ο Π.Καμμένος


Image







Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ο βουλευτής Πάνος Καμμένος ζητά "εξέγερση των πολιτών" πριν να είναι αργά και ξεπουληθεί ολόκληρη η χώρα.

Μιλώντας σήμερα στο κανάλι 1 του Πειραιά ο κ. Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "έχω αποφασίσει να εξηγήσω στον ελληνικό λαό ότι αν δεν ξεσηκωθεί αυτή τη στιγμή και πολύ πριν τις εκλογές γιατί οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση, τότε θα έχει παραδοθεί η χώρα".

Συμπλήρωσε ότι "όλα είναι ένα παραμύθι το οποίο παίζεται, βάζουμε δήθεν στόχους τις εκλογές, δεν υπάρχουν καν εκλογές. Οι εκλογές δεν έχουν καμία σημασία, αν φτάσουμε σε σημείο να υπογραφεί η δανειακή σύμβαση η οποία ουσιαστικά παραχωρεί τα δικαιώματα του εθνικά κυρίαρχου ελληνικού κράτους και παράλληλα πηγαίνει στο αγγλικό δίκαιο τη νέα δανειακή σύμβαση και ουσιαστικά νομιμοποιεί την παράνομη πρώτη δανειακή σύμβαση η οποία δεν υφίσταται γιατί δεν έχει τα 2/3 της Βουλής μπορούμε να αρνηθούμε ανά πάσα να πληρώσουμε την πρώτη σύμβαση. 

Αν λοιπόν δεν γίνουν όλα αυτά και υπογραφεί η νέα δανειακή σύμβαση η Ελλάδα έχει τελειώσει. Και δεν έχει καμία σημασία αν γίνουν νέα κόμματα, αν υπάρχουν πολιτικοί».

Ο κ. Καμμένος επανήλθε και πάλι σε υψηλούς τόνους ασκώντας κριτική στην.....
οικογένεια Παπανδρέου και κυρίως στα αδέρφια του πρωθυπουργού.
πηγη

Σχόλια

  1. Δώσε μας το σύνθημα και σε ακολουθούμε... μέχρι στιγμής είσαι από τους ελάχιστους βουλευτές που μιλάνε για την Ελλάδα και όχι για τους γαμημένους τους δανειστές,εύχομε να εχεις το σθένος να είσαι μέχρι την απελευθέρωση μπροστά στον αγώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - Σ.Ε.Ε (το κόμμα των Αξιωματικών) ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ .

    Το επίσημο site του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ :http://www.syndesmosee.gr/
    και η σελίδα face book πουν ανταλλάσουν διαδραστικά απόψεις ,σχόλια και αναρτήσεις οι φίλοι του είναι :

    http://www.facebook.com/groups/185860024830694/?notif_t=group_activity

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1909 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚ. ΖΟΡΜΠΑ . Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε)

    ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου