Διεθνής κατακραυγή για τα προνόμια αναπηρίας σε παιδόφιλους


Σάλος έχει ξεσπάσει έπειτα από την αποκάλυψη ότι το υπουργείο Εργασίας ήταν έτοιμο να θεωρήσει την παιδοφιλία αναπηρία, κάτι το οποίο θα εξασφάλιζε στους παιδόφιλους αρκετά προνόμια.
Στις 8 Νοεμβρίου του 2011 δημοσιεύτηκε απόφαση στο Φύλλο Εφημερίδος της Κυβερνήσεως, η οποία ουσιαστικά θεωρούσε τους παιδόφιλους ως ανάπηρους.
Στα άτομα μάλιστα με αναπηρία, σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση του υπουργείου Εργασίας, θα εντάσσονταν άνθρωποι με σεξουαλικές και άλλες διαστροφές, που οδηγούν σε.......
εγκληματικές συμπεριφορές όπως παιδόφιλοι, επιδειξιομανείς, κλεπτομανείς και ηδονοβλεψίες.

Στο επίσημο ΦΕΚ προβλέπονταν ως ποσοστά αναπηρίας:
- Φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Παρενδυτικός φετιχισμός ΠΑ: 20-30%
- Επιδειξιομανία ΠΑ: 20-30%
- Hδονοβλεψία ΠΑ: 20-30%
- Παιδοφιλία ΠΑ: 20-30%
- Σαδομαζοχισμός ΠΑ: 20-30%.......

Εκτός από τους παιδόφιλους, "ποσοστά αναπηρίας" παίρνουν από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια, είναι πυρομανείς, κλεπτομανείς, σαδομαζοχιστές και αλκοολικοί.
Η είδηση σόκαρε φυσικά την κοινή γνώμη και αποτελεί πλέον κεντρική είδηση και στα ξένα μέσα, με έντονα κριτικά σχόλια, στα οποία ωστόσο αναφέρονται και οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της χώρας.Έτσι, διεθνή μέσα όπως το BBC, η Guardian και η Huffington Post φιλοξενούν σήμερα την είδηση, τονίζοντας τις αντιδράσεις των συλλόγων ΑμεΑ στην Ελλάδα και φιλοξενώντας τις δηλώσεις του προέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, κου. Γιάννη Βαρδακαστάνη.



Στη σελίδα μάλιστα του Facebook της Huffigton Post όπου ανέβηκε η είδηση, υπήρξαν πολλά σχόλια από τους χρήστες (πάνω από 350) και εκατοντάδες κοινοποιήσεις.

Οι περισσότεροι χρήστες δηλώνουν την οργή τους για την απόφαση αυτή, ενώ κάποιοι Έλληνες έσπευσαν να τονίσουν ότι πρόκειται για αποφάσεις που λαμβάνονται ερήμην του ελληνικού λαού και σε καμία περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν την χώρα μας.

Η σελίδα της Huffington Post στο Facebook ανακοίνωνε την είδηση με το ερώτημα: ''Πρόκειται για ένα μεγάλο λάθος;''



Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης αποφάσισε τη σύσταση νέας Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής, με αντικείμενο την αναπροσαρμογή του κανονισμού, με τον οποίο καθορίζονται τα ποσοστά αναπηρίας...
mediagate.gr

Σχόλια