ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ..!!!‏


Η πραξικοπηματική αυθάδεια του κ. Παπούλια…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ.Παπούλιας, δεν είναι η πρώτη φορά που εκτοξεύει «οβίδες» καθεστωτικού θράσους, ανάλογου του θράσους των ανδρείκελων της τοκογλυφικής κυβερνητικής χούντας… 
Ο κομπασμός της υποκριτικής καθεστωτικής αυθάδειας του κ. Παπούλια, σού φέρνει παραζάλη και ΟΡΓΗ… 
Το ελληνικό Σύνταγμα έχει καταλυθεί, η Ελλάδα έχει παραδοθεί, με τις δικές του ευλογίες, στα δικτατορικά όργανα της ΕΕ και του ευρώ, ζούμε την πιο ύπουλη, αλλά και πιο εφιαλτική δικτατορία της ιστορίας μας, η Ελλάδα έχει γίνει αποικία των τοκογλύφων και ο κ. Παπούλιας μας μιλάει για «πόλεμο» εναντίον της πραξικοπηματικής τρικομματικής κυβέρνησης: Της κυβέρνησης των τοκογλύφων!!!! 
Η αλυσίδα των συνταγματικών πραξικοπημάτων δεν έχει τέλος.Η ίδια αυτή ανοικτή παρέμβαση του Παπούλια υπέρ της παπαδήμιας κυβέρνησης (κοινοβουλευτικό πραξικόπημα) είναι ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ…. 

Εκτελούν τον ελληνικό λαό, χωρίς ΕΛΕΟΣ, τα ανδρείκελα της ευρω-χούντας, ισοπεδώνουν την Ελλάδα, καταλύουν καθημερινά και πραξικοπηματικά κάθε συνταγματική νομιμότητα, έχουν κηρύξει τον πιο άγριο ΠΟΛΕΜΟ εναντίον της ελληνικής κοινωνίας και έχουν το θράσος να μιλούν για «πόλεμο» εναντίον τους: Αυτή είναι η αυθάδεια της δικτατορίας που ζούμε… 
 

πηγη

Σχόλια

  1. Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ - Σ.Ε.Ε (το κόμμα των Αξιωματικών) ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ 2012 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΥΓΙΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ .
    Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ .

    Το επίσημο site του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ :http://www.syndesmosee.gr/
    και η σελίδα face book πουν ανταλλάσουν διαδραστικά απόψεις ,σχόλια και αναρτήσεις οι φίλοι του είναι :

    http://www.facebook.com/groups/185860024830694/?notif_t=group_activity

    ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1909 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚ. ΖΟΡΜΠΑ . Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ (Σ.Ε.Ε)

    ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου