Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ! «ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΜΕ 3ΕΤΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ!»


"Ο Γίγαντας της Πολιτικής Ηθικής"



ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ 
και ΕΦΑΝΗ ΑΛΛΟΣ 
ΕΝΑΣ ΑΠΕΧΘΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ!  
"ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ"


«Χίλιες και Μια Νύχτες», «Χίλιες και Μία Γνώμες» από τον Γίγαντα της Αριστεράς Α. Τσίπρα.


 Από το περήφανο «Διαγράφουμε Μονομερώς το Απεχθές Χρέος στους Τοκογλύφους της Τρόικας», στο πλήρως προδοτικό «Θα πληρώσουμε πλήρως το χρέος μας, με 3ετή Αναστολή!!», το οποίο δήλωσε ο Γίγαντας αυτός στο Extra3 χθές το βράδυ.


Εξήγηση? Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δανειστεί 7.000.000 ευρώ από την ΕΘΝΙΚΗ και 200.000 ευρώ από την ΑLPHA Bank, με εγγύηση της μελλοντικές κρατικές επιχορηγήσεις του κόμματός του –δηλ. με χρήματα του αργοπεθαίνοντος Έλληνα- κι επιπλέον έλαβε χθές και 350.000 ευρώ κρατική επιχορήγηση!, δηλ. και πάλι χρήματα του συνταξιούχου των 300 ευρώ….
Δανείστηκε ο Τσίπρας 7.600.000 ευρώ από τα Τραπεζικά δολοφονικά όργανα του Διεθνούς Καπιταλιστικού Κεφαλαίου και της Τρόικας, για ποίον λόγο? Μα, για να ασκήσει προεκλογική προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου για να εξαπατήσει τον Ελληνικό Λαό, ότι δήθεν πολεμά την Τρόικα, τα όργανα και οι τραπεζικοί πράκτορες της οποίας τον χρηματοδοτούν
. "Οι μάσκες έπεσαν..."
Άλλος ένας Δούρειος Ίππος της Τρόικας αποκαλύφθηκε, μετά τους «μεγαλοκαθηγητάδες» της Τροικανής τηλεόρασης, τους οποίους έχω αποκαλύψει από πέρυσι. ΣΥΡΙΖΑ, το Αριστερό ΛΑ.Ο.Σ.
Τσίπρα, στην Δημοκρατία ισχύει η αρχή της Ισότητας και των Ίσων ευκαιριών για όλους τους πολίτες στην άσκηση των πολιτικών δικαιωμάτων των
.
Την αρχή αυτή, εσύ την βιάζεις βίαια και κατάφωρα, με τον παραπάνω ανήθικο – κι ίσως και παράνομο- δανεισμό σου (η υπόθεση ερευνάται από τον οικονομικό εισαγγελέα), διότι.....
δημιουργείς συνθήκες ανίσου ανταγωνισμού υπέρ σου, στην άσκηση του πολιτικού μας δικαιώματος του «εκλέγεσθαι», δεδομένου ότι δεν μπορούμε εμείς- με μηδενικά έσοδα-να ανταγωνισθούμε εκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ με τα 7.600.000 ανήθικα –τουλάχιστον – δανειακά και τόσα άλλα κρυφά «μαγκούφια».
Και κάτι τελευταίο: ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΑΣ στην ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ? Θα ψηφίσετε εσείς στον Σύριζα την συνέχιση της ποινικής διαδικασίας? (αν και δεν γλυτώνετε με τίποτα)
.
Πως κάθεσαι και μισθοδοτείσαι από μια Βουλή που έχει εκχωρήσει παράνομα –με τα δικά σου λόγια- της Εθνική Κυριαρχία σε ξένες δυνάμεις της Τρόικας? Γιατί δεν λές ευθαρσώς ότι αυτό νομικά είναι ο ορισμός της Εσχάτης Προδοσίας? Γιατί, αντίθετα και υποκριτικά, δήλωσες προ ημερών στην τηλεόραση (στην ΝΕΤ νομίζω) ότι δεν θεωρείς ότι η Κυβέρνηση είναι Προδοτική?
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και ΕΦΑΝΗ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΠΕΧΘΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΣ!
Γι αυτό Τσίπρα, είσαι κι εσύ ύποπτος για Εσχάτη Προδοσία στην μήνυσή μου. Και σου θυμίζω: Η υπόθεση αυτή θα τελειώσει αναγκαστικά με ΔΙΚΗ στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ελπίζω πολύ σύντομα).


Δημ. Αντωνίου, Πρ. «Ελπίδας Πολιτείας»
ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Μα...χθες ήταν αντιμνημονιακός!!!
    Αλήθεια τί σημαίνει αντιμνημονιακός;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ.. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΤΟ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλάβω...εσύ ήσουνα με τον Τσίπρα πριν (όταν έλεγε για διαγραφή του χρέους) και δεν είσαι με τον Τσίπρα τώρα επειδή (υποτίθεται) ότι δεν θα διαγράψει το χρέος? Όχι γιατί ο Τσίπρας -ο Συν δηλαδή- έχει ξεκαθαρίσει προ καιρού ότι το απεχθες ή αλλιως παράνομο χρέος, δεν πρόκειται να το πάορυν πίσω που να χτυπιούνται! Όπως είπε, αν δεν δεχτούν τις προτάσεις μας, δεν θα πάρουν τίποτα και τότε "τι θα κάνουν? θα φέρουν τις κανονιοφόρους?"...
    Άιντε γιατί πολύ ...κουβαντάδες στη μακακία σας κόβω μερικούς εδώ μέσα.....
    Εχετε πάθει τέτοιο ψυχολογικό τραλάλα που δεν σας αφήνει ο εγωισμός να παραδεχθείτε ότι τόσα χρόνια κάνατε λάθος τραγικότατο ψηφίζοντας τα πασοκο-μπλε και φαιοπράσινα λαμόγια και τώρα ψάχνετε να βρείτε δικαιολογίες για να μην παραδεχθείτε πόσο μπινέδες ήσαστε, πόσο κορόιδα σας πιάσανε, πόσο έξυπνα σας δουλεύανε τόσες δεκαετίες ψιλό γαζί! Δύο επιλογές έχετε μάγκα μου: ή ψηφίζετε Τσίπρα και κατεβαίνετε μαζί του στον αγώνα της απαλαγής από τρόικες και μνημόνια και τοκογλυφικά χρέη, ή καθόσαστε ήσυχα ήσυχα και ...πληρώνετε!!!..χαράτσια, χρέη, φόρους κλπ... Και, που 'στε, αν επιλέξετε τη δέυτερη λύση, δεν χρειάζεται να φοράτε τα παντελόνια σας... θα σας ζητούν τόσο συχνά να τα κατεβάσετε που άδικα θα τα φοράτε! Ναι φίλε μου, τόσο απλή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα! Και τόσο απλή ειναι και η λύση!!!
    Καλά σαραντα ...μνημόνια λοιπόν!!!
    Λέον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον ΑνώνυμοςJan 21, 2012 01:02 PM τα λένε αυτα για να φρενάρουν την άνοδο του τσίπρα, αλλά είναι χαμένος κόπος...Τον συριζα αυτη την στιγμή τα μυστικά γκαλοπ των κομάτων τον δίνουν τρίτο κομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Σ ΒΟΥΛΤΕΨΗΣ ΚΑΙ Η (Α)..ΔΕΞΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ!!!
    ΣΤΗΝ…ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!
    ΝΑΙ!!!! ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ…

    Ο Γιάννης Βούλτεψης (1923 - 2 Ιανουαρίου 2010) ήταν Έλληνας διακεκριμένος δημοσιογράφος, συγγραφέας και αντιστασιακός, πλην όμως πολέμιος του διχασμού.
    Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1923. Έλαβε μέρος στον πόλεμο του 1940 και στη συνέχεια κατατάχθηκε στις δυνάμεις του ΕΛΑΣ με το ψευδώνυμο "Ακέλας".
    Συνελήφθη από τους Άγγλους και παρέμεινε κρατούμενος μέχρι το 1945. Το 1946 μετά τη Συμφωνία της Βάρκιζας συνελήφθη και πάλι για παράβαση περί του τύπου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών με τριετή εκτοπισμό στη Μακρόνησο.
    Από τον Μάρτιο του 1953 υπήρξε συντάκτης της εφημερίδας “Αυγής”.
    Το 1965 μαζί με δύο άλλους δημοσιογράφους, τους Γιώργο Ρωμαίο και Γιώργο Μπέρτσο, ξεσκέπασε το άθλιο παρακράτος στην «Υπόθεση Λαμπράκη» για την οποία έρευνά του έλαβε αργότερα τιμητικό βραβείο από το ίδρυμα Μπότση.
    Στη διάρκεια της δικτατορίας κατέφυγε στη Ρώμη από την οποία και επέστρεψε με την μεταπολίτευση.
    Στη συνέχεια ανέλαβε συντάκτης στις εφημερίδες Έθνος, Απογευματινή, Ελεύθερος Τύπος και Μεσημβρινή ενώ αρθρογραφούσε στα περιοδικά «Επίκαιρα», «Αντί» και «Πολιτικά Θέματα».
    Από το 1984 και μέχρι το 1993 υπήρξε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της «Νέας Δημοκρατίας» διατηρώντας πολύ φιλικές σχέσεις με τον Κ. Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου