Μήπως να τα «βρείτε» πρώτα ΜΕ το λαό.....για να μη τη <βρείτε> ΑΠΟ το λαό;



Ακούμε συνέχεια φωνές που ζητούν από τα πολιτικά κόμματα (ειδικά τα δύο μεγαλύτερα) και τις ηγεσίες τους να συναινέσουν σε λύση κυβερνητική μεταβατικού χαρακτήρα.
Κάποιοι ενδόδημοι κύκλοι (αόρατοι όπως και οι περιβόητες αγορές ) αλά και η διεθνής κεφαλαιοκρατία προστάζουν τους πολιτικούς της Ελλάδας «να τα βρούνε» μεταξύ τους. Οι δε απειλές ακολουθούν η μια την....
άλλη κλιμακωτά ως προς τον «πόνο» που θα επιφέρουν στον Έλληνα. Τι ότι δεν θα πάρουμε την έκτη δόση, τι ότι θα μας βγάλουν από την ΟΝΕ, τι ότι θα μας βγάλουν από την ΕΕ και ποιος ξέρει τι άλλο.
Μπορεί να μας απειλήσουν και με πόλεμο….Αυτό για το οποίο δεν μας είπαν είναι τι θα συμβεί στην Ευρώπη εάν η Ελλάδα πάψει να ανήκει στην ΕΕ. και επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα. 
Τι θα γίνει εάν η Ελλάδα δεν υιοθέτηση το Αγγλικό Δίκαιο όσον αφορά τα ομόλογα; Τι θα συμβεί ένα η Ελλάδα ακυρώσει τη δανειακή σύμβαση αφού δεν έχει περάσει από τη Βουλή; 
Και εν τέλει τι θα συμβεί στο διεθνές κεφάλαιο εάν ο Ελληνικός λαός «τα βρει» με τον εαυτό του και αποφασίσει να πάρει τις τύχες του στα χέρια του. Να χτίσει την Ελλάδα της προόδου και της ανεξαρτησίας ακολουθώντας εθνική στρατηγική και όχι αυτή που θέλουν τα διεθνή και ντόπια καπιταλιστικά κέντρα.
Υπάρχει τρόπος. Υπάρχει δρόμος (δύσκολος) για να προασπίσουμε πρώτα την εθνική μας κυριαρχία , να οικοδομήσουμε την Ελληνική οικονομία και μετά θα τα «βρούμε» με όλους!

http://xnewscom.blogspot.com/

Σχόλια