Τι είναι το μικροτσιπ, VeriChip, RFID chip.


Η φοροκαρτα είναι ο προπομπός του VeriChip, RFID chip.Φετος είναι προαιρετική, από τις αρχές του 2012 θα είναι υποχρεωτική  ακολούθως θα εξελίχθη σε κάρτα μετρητών και θα αποσυρθούν όλα τα χρήματα από την κυκλοφορία.
Οτι θέλεις να αγοράσεις θα μπορείς να το πάρεις μόνο μέσω αυτής της κάρτας, με το πρόσχημα ότι με αυτό τον τρόπο θα παταχτεί η φοροδιαφυγή. Για αυτό τον λόγο δεν συλλαμβάνουν ενώ μπορούν την φοροδιαφυγή την αφήνουν σκόπιμα. για να έχουν το πρόσχημα να επιβάλουν αυτά που πρεσβεύει η νέα τάξη πραγμάτων.
Ακολούθως στον σχεδιασμό και λόγω του ότι η κάρτα θα είναι εύκολο να κλαπεί  η πρόταση τους θα είναι να μεταφερθούν όλα τα δεδομένα της κάρτας μέσα σε ένα εμφυτέυσιμο κάτω απο το δέρμα τσιπάκι ,από εκεί θα μπορούν να ελέγχουν απόλυτα την ζωή μας.
 Αυτό είναι περιληπτικά το σχέδιο τους όσον αφορά την υποδούλωση της ανθρώπινης οντότητας. Θα τους αφήσουμε να μας κάνουν σκλάβους? Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε τα σχεδία τους και να τους στείλουμε όλους εκεί που είναι ο φυσικός τους χώρος “στο διάολο”




Σχόλια