BILD: Οι Έλληνες μας μισούν!


Λ.Π.:ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..


ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ...


“Το συγκεκριμένο φωτομοντάζ χρησιμοποιούν οι Έλληνες για να διαμαρτυρηθούν έξω από τη Γερμανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Λίγο πριν φτάσει στην...
Αθήνα ο Philipp Rösler, οι Έλληνες φρόντισαν να δείξουν την ενόχλησή τους προς τη χώρα μας χρησιμοποιώντας πανό με το συγκεκριμένο φωντομοντάζ” γράφει η πρώτη παράγραφος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας BILD που απορεί για ποιο λόγο οι Έλληνες δεν συμπαθούν τους Γερμανούς.
Και συνεχίζει:
“Το τηλεοπτικό κανάλι MEGA σε πρωϊνή του εκπομπή είπε για ποιους μιλάμε; Για τους Γερμανούς; Αυτοί με τους Ιάπωνες ξεκίνησαν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.

“Η γνωστή και έγκυρη εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ γράφει: Εάν η Γερμανία μας είχε καταβάλλει τις αποζημιώσεις από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, η Ελλάδα δεν θα είχε οικονομικά προβλήματα σήμερα”.
“Η εφημερίδα ΕΘΝΟΣ γράφει: Οι Γερμανοί πίνουν και μεθούν στην υγεία των άλλων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τελικά το έχουν κάνει επάγγελμα”.

“Η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ τονίζει πως η Γερμανία μας οδηγεί στη κόλαση και τη πτώχευση”

“Ραδιοφωνικοί σταθμοί μας αποκαλούν ΝΑΖΙ και πως επιστρέφουμε μέσω της επίσκεψής του Philipp Rösler για να τους αποτελειώσουμε”.

“Ο ίδιος ο Θεόδωρος Πάγκαλος, υψηλόβαθμο στέλεχος της σημερινής ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε: Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι Γερμανοί μας έκλεψαν όλο το χρυσό”.

Σχόλια