Pravda: Ο Σαρκοζί παριστάνει το …Μέγα Ναπολέων!

Ο Σαρκοζί θέλει να μοιάσει στο Μέγα Ναπολέων και να επιτεθεί στο Ιράν. Αντί να κοιτάζει τα πραγματικά προβλήματα της χώρας του υποστηρίζει εμπράκτως την “αραβική άνοιξη” σε όλες τις χώρες. Ακόμα δεν πιάσανε τον Καντάφι και θέλουν να επιτεθούν στο Ιράν. Ο Σαρκοζί αποπροσανατολίζει το λαό της Γαλλίας φωτογραφίζοντας το Ιράν ως τον …κακό της υπόθεσης ώστε να μην ασχολούνται με τα δικά τους πρόβληματα”, είναι ορισμένες από τις φράσεις που χρησιμοποιεί ο Ρώσος δημοσιογράφος/αναλυτής Sergei Balmasov σε σημερινό του άρθρο στη Ρωσική εφημερίδα Pravda.

“Η Δύση απαιτεί από το Ιράν να σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα, ωστόσο το Ιράν απαντά πως δεν προτίθεται να το πράξει και επισημαίνει πως το πυρηνικό του πρόγραμμα βασίζεται σε ειρηνικούς σκοπούς. Αν η Γαλλία θέλει να επιτεθεί στο Ιράν, το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να λάβει πρώτα σχετική έγκριση από ΗΠΑ και Ισραήλ.
Αν κάποια χώρα πρέπει να το κάνει, αυτή είναι το Ισραήλ γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα δει ξαφνικά χιλιάδες μικρού και μεσαίου βεληνεκούς πυραύλους να πετάνε στον ουρανό του”, ολοκληρώνει.

Σχόλια