ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΛΑ, ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ "ΘΥΜΑ" ΜΟΝΤΕΡ ΤΗΣ ΕΡΤ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

Απίστευτο περιστατικό με την προσαγωγή μια μοντέρ της ΕΡΤ, κατόπιν εντολής του Θ. Πάγκαλου, συνέβη σήμερα (15.9) έξω από τη Βουλή! Σύμφωνα με τον Θ. Πάγκαλο η μοντέρ φέρεται πως έκανε κάποιο μορφασμό σε βάρος του!!
Το αποτέλεσμα ήταν η μοντέρ, να τεθεί υπό προσωρινή κράτηση από 6 φρουρούς (!) στο φυλάκιο (3 με πολιτικά και 3 ένστολοι). Οι αστυνομικοί, υπέβαλαν μάλιστα την μοντέρ σε καψώνια, καθώς δεν την άφηναν να μιλήσει με κανέναν (ούτε τους προέδρους των σωματείων) αλλά ούτε καν να σηκωθεί όρθια!!!

Φυσικά μετά από λίγη ώρα η μοντέρ αφέθηκε ελεύθερη με τον Θ. Πάγκαλο να μην καταθέτει μήνυση εναντίον της (όπως είχε απειλήσει αρχικά), προφανώς για να μην εκτεθεί ακόμα περισσότερο!

Νωρίτερα, περίπου 350 εργαζόμενοι της ΕΡΤ δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ στην αρχή της Βασ. Σοφίας.Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 4ωρης στάσης εργασίας (12-4 μμ) που είχαν κηρύξει για σήμερα η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ.
Τρεις ήταν συνολικά οι τραυματίες ενώ ένας εξ αυτών που δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι μεταφέρθηκε σενοσοκομείο.
Νωρίτερα, το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε και τυπικά το κλείσιμο της ΕΤ-1 και την υπαγωγή 350 εργαζομένων (10%) σε εργασιακή εφεδρεία.
Η συχνότητα της ΕΤ1 παραμένει στην κυριότητα του δημοσίου, ενώ υπάρχει η σκέψη να «μετακομίσει» σε αυτή και να εκπέμπει αναλογικά το ψηφιακό κανάλι Prisma+. Παράλληλα, υπάρχει σκέψη για μερική εκχώρηση της συχνότητας σε ιδώτες, δίνοντας τηλεοπτικό χρόνο σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς...

Σχόλια