ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΣΕΛΜΑ ( ΜΕΤΡΟ) ...Έφτασε η ώρα για δράσεις!



Οι προκλήσεις εκ μέρους των Ε.Χ. διευθυντικών στελεχών της νέας διορισμένης διοίκησης Σπυράκου κορυφώνονται με βαρβαρότητα και αυθαιρεσίες σε βαθμό παρανομίας!..
Δεν καταβάλλονται δεδουλευμένα σε εργαζόμενους εντελώς παράνομα, παροχές ετών που αποτελούν κατοχυρωμένους όρους συμβάσεων εργασίας καταργούνται (ιδιωτική ασφάλιση, οδοντιατρική περίθαλψη), η εκπαίδευση του προσωπικού συρρικνώνεται επικίνδυνα δημιουργώντας ανασφάλεια, υπάλληλοι αναγκάζονται να εκπαιδεύσουν νέο προσωπικό που θα καταλάβει τις θέσεις τους μένοντας οι ίδιοι μετέωροι, παγώνουν ακόμη και το ρόλο του μεσολαβητή που έπαιζε η εταιρεία σε παροχές εργαζομένων (κινητή τηλεφωνία) έχοντας ολοφάνερους ιδιοτελείς σκοπούς κ.α. Με αποκορύφωμα τις απειλές πως «θα πάρουν κεφάλια» για να τοποθετήσουν τα δικά τους!!!
Με ποιανού εντολή έχει ξεκινήσει αυτός ο ύπουλος αντεργατικός πόλεμος αυγουστιάτικα; Είναι άραγε θέμα τακτικής αποπροσανατολισμού εν όψει διαπραγμάτευσης ΣΣΕ, ή το κάνουν για να μας συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο απέναντι στην πάλη που έρχεται;
Έφτασαν στο σημείο να απειλήσουν, επώνυμα πια, ακόμα και τον πρόεδρο του σωματείου επειδή ζητάει ενημέρωση και εξηγήσεις και επειδή διαμαρτύρεται για όλα τα παραπάνω. Φυσικά δεν είναι..
η πρώτη φορά που θεσμικό όργανο του σωματείου δέχεται απειλές. Όμως επειδή η υπομονή εξαντλήθηκε θα φροντίσουμε αυτή να είναι και η τελευταία…
Αντιμετωπίζοντας τέτοιου είδους προσβλητικές και επιθετικές συμπεριφορές κρίνουμε πως δεν υπάρχει κανένα σχέδιο, καμία οργάνωση και κυρίως καθόλου λογική σε κρίσιμα ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας του μέσου. Αντιθέτως η αυθαιρεσία, ο εργασιακός κανιβαλισμός και η ρουσφετολογία βασιλεύουν!
Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο προσπαθείτε να εξυγιάνετε και να αναδιαρθρώσετε την εταιρεία απαξιώνοντάς την ακόμη περισσότερο με τα ίδια διεφθαρμένα στελέχη τα οποία ευθύνονται για την σημερινή κατάντια της;
Καλούμε την διοίκηση να βάλει τέλος στον παραλογισμό που βιώνουμε, στις άδικες επιθέσεις και στην καταπάτηση της αξιοπρέπειά μας γιατί η ανοχή των εργαζομένων έχει και όρια.

Τα λόγια είναι πολύ λίγα μπροστά σε όσα βιώνουμε. Έφτασε η ώρα για δράσεις…

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλια