Οι Μιλιταριστές Πανηγυρίζουν για την αύξηση της θητείας.



Δε θα τους κάνουμε την χάρη!

 

Χαρές και πανηγύρια για ολόκληρο το μαύρο, φιλοπόλεμο μπλοκ, για όλους αυτούς που ζουν και υπάρχουν για τον πόλεμο, για ολόκληρο το άθλιο σύστημα πολεμικών περιοδικών-μισθοδοτούμενων δημοσιογράφων από εμπόρους όπλων-τους αντιπροσώπους πολεμικών βιομηχανιών και τους Έλληνες και ξένους βιομήχανους του ολέθρου, για τον σκοτεινό κόσμο της Διαφθοράς, της Μίζας και της Διαπλοκής.
Όπως μας πληροφορεί σχετικό άρθρο του πολεμικού περιοδικού ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, με τίτλοΟριστικό: 12-15 μήνες η θητεία - Σαφές μήνυμα προς "κάθε ενδιαφερόμενο"... «Kατ' ελάχιστον τρεις μήνες, με μέγιστο τους έξι μήνες θα είναι το χρονικό διάστημα που θα αυξηθεί η στρατιωτική θητεία και αυτό είναι οριστική απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τον Πάνο Μπεγλίτη να δείχνει εντυπωσιακή υπευθυνότητα και πάνω απ' όλα αποφασιστικότητα στο κρίσιμο αυτό θέμα. Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν οσονούπω και ούτε και οι επερχόμενες εκλογές (αν τελικά γίνουν) θα εμποδίσουν να αποκατασταθεί το ιστορικό λάθος των Γ.Παπαντωνίου και Β.Μεϊμαράκη που προχώρησαν σε αφαίρεση σημαντικού αποθέματος ασφάλειας από την χώρα, μειώνοντας την θητεία από τους 15 στους 12 και μετά στους 9 μήνες στον Στρατό Ξηράς, χωρίς καμία προετοιμασία. Η Ν.Δ. συμφωνεί απόλυτα και στηρίζει τον υπουργό και αν γίνουν εκλογές και κερδίσει η νυν αξιωματική αντιπολίτευση και πάλι θα αυξήσει την θητεία. Το θέμα είναι καθαρά εθνικής ασφάλειας. Εκτός αυτού είναι και το ψυχολογικό μέρος: Η αύξηση της θητείας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στο εξωτερικό προς πάσα κατεύθυνση: Μπορεί να χρεοκοπήσαμε οικονομικά, αλλά γεωστρατηγικά ούτε παραδιδόμαστε, ούτε θα μας πάρουν κάτι χωρίς να χρειαστεί να πολεμήσουν. Αυτό είναι και το σημαντικότερο εκτιμούμε: Το μήνυμα ισχυρής βούλησης να υπερασπιστούμε κεκτημένα αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στην αύξηση της θητείας στο 12μηνο άμεσα, είτε στην Σειρά Νοεμβρίου 2011, είτε στην Πρώτη Σειρά Κατάταξης 2012 και σπέρνει φήμες αύξησης μέχρι τους 14-15 μήνες ώστε να φανεί πιο διαλλακτική με την τελική αύξηση κατά τρείς (3) μήνες. Στην ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ενάντια στην νεολαία και τους εργαζόμενους φαίνεται να βρίσκει για μια ακόμη φορά (μετά και την ψήφιση των μνημονίων, των αντεργατικών νόμων και του εκπαιδευτικού εκτρώματος) την στήριξη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. Τα ΜΜΕ φυσικά των εθνικών εργολάβων-εφοπλιστών-εμπόρων όπλων είναι μαζί της!

Η πρόφαση περί κενών στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου καταρρέει. Καταρχήν πως υπολογίζεται η δύναμη του Στρατού Ξηράς; Στους 93.000 ή στους 103.000 που αυθαίρετα εκτίναξε το σχέδιο αναδιάρθρωσης του πρώην Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Δ.Γράψα, που φυσικά ποτέ δεν εφαρμόστηκε! Και το λέμε αυτό γιατί έτσι απογειώνονται τα κενά σε 20000. Από την άλλη μεριά αναπάντητο παραμένει το εξής:
Γιατί η κυβέρνηση στέλνει 6000 στρατιώτες, ένα ολόκληρο εξάμηνο στις Στρατιωτικές Κατασκηνώσεις ως υπηρέτες των αξιωματικών, Αποσπώντας τους από τις μονάδες της παραμεθορίου;
Γιατί διατηρεί 4000 στρατό εκτός συνόρων από τα Βαλκάνια και την Κύπρο, μέχρι την Αφρική και το Αφγανιστάν, στο πλαίσιο των βάρβαρων ιμπεριαλιστικών αποστολών των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ;
Γιατί δεν κλείνει τα εκατοντάδες άχρηστα στρατόπεδα που διατηρούνται μόνο για να συντηρείται το άθλιο πελατειακό σύστημα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και να υπάρχουν θέσεις διοίκησης για την συντήρηση της τεράστιας μάζας επίσης περιττών υψηλόβαθμων αξιωματικών;
Εκτός από τις υποσχέσεις περιορισμού των μονάδων, που δίνονται και ξαναδίνονται, τα απόρρητα σχέδια αναδιάρθρωσης του Στρατού που φυσικά διαρρέουν στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των φίλα προσκείμενων εργολάβων-εκδοτών-καναλαρχών, για να δημιουργούν εντυπώσεις και να φτιάχνουν το προφίλ του Π.Μπεγλίτη, στην πραγματικότητα οι Ευ.Βενιζέλος και Π.Μπεγλίτης άνοιξαν ένα ακόμα ΚΕΝ Πυροβολικού στην εκλογική περιφέρεια του Βενιζέλου και μετονόμασαν το ΚΕΥΓ της Άρτας, που είχαν υποσχεθεί να κλείσουν, σε ΚΕΝ!

Μετά το ψέμα για την επάνδρωση των μονάδων μίλησαν για τις πιέσεις της τρόικας που επιβάλλει τη μη πρόσληψη ΕΠ.ΟΠ. Να τους θυμίσουμε ότι η Τρόικα δεν υπήρχε το 2008-9 όταν ο Β.Μεϊμαράκης, τότε ΥΠΕΘΑ στην κυβέρνηση ΝΔ μείωσε τη θητεία στους (9) μήνες και υποσχέθηκε προσλήψεις 10000 ΕΠ.ΟΠ. Να τους θυμίσουμε ότι ήταν οι ίδιοι επιτελικοί αξιωματικοί, τα πολεμικά περιοδικά και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια των εμπόρων όπλων που εναντιώθηκαν στην μείωση της θητείας, απαίτησαν Περιορισμό και αντικατάσταση των ΕΠ.ΟΠ. για να μειωθούν τα λειτουργικά έξοδα και να εξοικονομηθούν χρήματα για την πραγματοποίηση αγορών όπλων!

Άρα, η κυβέρνηση υλοποιεί αυτές τις δεσμεύσεις απέναντι στους Έλληνες και Ξένους βιομήχανους και εμπόρους όπλων καθώς το επόμενο διάστημα πρέπει να αγοράσει όπλα αξίας 25 δις ευρώ: νέο πολεμικό αεροσκάφος, όχημα μεταφοράς προσωπικού, φρεγάτες κλπ.

Οι φαντάροι λοιπόν ως δωρεάν εργατικό δυναμικό θα αντικαταστήσουν τους ΕΠ.ΟΠ. και «οι εθνικοί κίνδυνοι» θα δικαιολογήσουν τους τεράστιους εξοπλισμούς;

Για αυτό τώρα μιλούν ξανά για εθνικούς κινδύνους!

Ας δώσουμε ξανά το λόγο στους μιλιταριστές της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ:

«Και είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι ο Π.Μπεγλίτης δείχνει το θάρρος που δεν είχαν άλλοι "πρωτοκλασάτοι" υπουργοί Άμυνας και γνωρίζει τι λέει και τι θέλει. Μάλιστα μιλώντας στη "Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία" ο υπουργός απαντώντας στην ερώτηση "Γιατί θα προχωρήσει στην αύξηση της θητείας ενώ όλες οι χώρες του κόσμου τη μειώνουν ή τη καταργούν" απαντά με σοβαρότητα και υπευθυνότητα: "Προφανώς οι χώρες της Ευρώπης στις οποίες αναφέρεστε δεν αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις και τις απειλές που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Η ιστορία και η γεωγραφία πρέπει να συνεχίσουν να μας διδάσκουν. Η εθνική ασφάλεια της Ελλάδας είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να αφεθεί η διαχείρισή της σε "φιλελευθεριάζουσες" αντιλήψεις"».

Αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν από τη μια μεριά ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου και το υπουργείο Εξωτερικών να ασκεί Μυστική Διπλωματία από το λαό μας και να συνδιαλέγεται με το τουρκικό κατεστημένο για το καθεστώς του Αιγαίου, την συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων ενέργειας και τις ΑΟΖ, και από την άλλη μεριά ο ΥΠΕΘΑ Π.Μπεγλίτης να βγαίνει εθνικιστικά!

Πιστεύουμε ότι η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να κινηθεί στην κατεύθυνση του πολεμικού παροξυσμού και της εθνοκαπηλείας προκειμένου να αποπροσανατολίσει από τα καυτά κοινωνικά προβλήματα. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σε πλήρη συνεννόηση θα απαιτήσουν «εθνική ενότητα», θα απαγορέψουν την κοινωνική αμφισβήτηση του εργασιακού και κοινωνικού μεσαίωνα, που από κοινού με την Ε.Ε.-ΔΝΤ επιβάλλουν.

Στο πλαίσιο αυτό ο ΥΠΕΘΑ επιδιώκει να εκμεταλλευτεί το εθνικιστικό κλίμα, που πρωταγωνιστικά δημιουργεί, ώστε να προωθήσει την αντιδραστική αναδιάρθρωση των Ενόπλων Δυνάμεων στην προοπτική δημιουργίας του Ισραήλ των Βαλκανίων! Σημαντικοί κρίκοι της νέας αναδιάρθρωσης η αύξηση της στρατιωτικής θητείας, το κόψιμο των αναβολών και η Στράτευση αμέσως μετά το σχολείο, η εργασιακή εκμετάλλευση των φαντάρων, η επίτευξη πολεμικής ετοιμότητας των εφέδρων, αλλάζοντας το καθεστώς εκπαίδευσης τους.

Το ελληνικό αστικό κατεστημένο θέλει επίσης να εκμεταλλευτεί το σημαντικό ρόλο που έπαιξε στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη και την στρατηγική συμμαχία του με το κράτος Τρομοκράτη-Ισραήλ προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του σε Αιγαίο-Κύπρο, να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μερίδιο από τις Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) και των κοιτασμάτων ενέργειας έναντι στην Τουρκία. Ο ανταγωνισμός επομένως για αυτά τα σιχαμένα συμφέροντα τρέφει την εθνοκαπηλείας, απειλεί με θερμά επεισόδια και πολεμική εμπλοκή, απαιτεί την μετατροπή της νεολαίας και των εργαζόμενων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρος, σε κρέας για τα κανόνια τους.

Βλέπεις στον σύγχρονο Κοινοβουλευτικό Ολοκληρωτισμό το αστικό σύστημα εξουσίας και τα κόμματα αυτού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ επιφυλάσσουν ρόλο Δούλου στον Εργασιακό και Κοινωνικό Μεσαίωνα, απαιτώντας θυσίες στο όνομα των εθνικών κινδύνων και εθνική ενότητα, δηλαδή να εξυπηρετείς χωρίς καμιά αντίρρηση τα κερδοφόρα για τον κόσμο του πλούτου σχέδια, και να αποφασίσουν να Σκοτώνεις και να Σκοτώνεσαι για τα συμφέροντα τους.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ-ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ!

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18 ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437   diktiospartakos.blogspot.com

Σχόλια