Αύριο 17 κ εώς τις 20 Αυγούστου κάτι θεαματικό στη Ζάκυνθο!!!


Στις 17 και έως τις 20 Αυγούστου 2011 ένα από τα θεαματικότερα extreme-sports του κόσμου θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στη μοναδική παραλια Ναυαγιο της Ζακύνθου.

Ο λόγος για το basejumping, το οποίο αποτελεί ένα είδος αλεξιπτωτισμού, όπου οι αθλητές κάνουν βουτιά (jumping) στο κενό από μία σταθερή βάση (base), φορώντας μόνο ένα αλεξίπτωτο στην πλάτη!

Οι καλύτεροι αθλητές του είδους παγκοσμίως, θα κάνουν άλματα από τον βράχο που υψώνεται 200 μέτρα πάνω από την παραλία του ναυαγίου για event του “ProBASE Beach Boogie” το οποίο είναι κομμάτι του παγκόσμιου πρωταθλήματος “ ProBASE World Cup Tour”

Το θέαμα προμηνύεται μοναδικό, η αδρεναλίνη στα ύψη και η ανάσα να κόβεται, αν αναλογιστεί κανείς το τοπίο (για εσάς που έχετε πάει), την φύση του αθλήματος και το γεγονός ότι τα αλεξίπτωτα ανοίγουν μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν την προσγείωση...
Η συμμετοχή υπολογίζεται περίπου στα 30 άτομα από 15 χώρες όλου του κόσμου!

Για όσους θα βρίσκονται εκεί για διακοπές και για το μπάνιο τους στην παραλία, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τα άλματα που θα πραγματοποιούνται όλη την ημέρα!

Σχόλια