Στο γυναικονίτη ο κύριος...


Το ακούσαμε και αυτό!Ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, κ.Πεταλωτής ,στην χθεσινή καθιερωμένη πάρα-πληροφόρηση των δημοσιογράφων, θέλοντας να....προκαταλάβει τις εξελίξεις δήλωσε για το κίνημα πόρτα-πόρτα: "καθοδηγούμενο το κίνημα πολιτών".

Μάλλον ο μικρός έχει μεγαλώσει με αφίσα του Πάγκαλου κολλημένη στο παιδικό του δωμάτιο.Δεν εξηγείται αλλιώς......
Όπως ο μέντοράς του Θ. Πάγκαλος μετά την φραστική επίθεση που δέχτηκε στο Παρίσι από ομάδα νεαρών ,μίλησε για συριζαίους και τρομοκράτες και έριξε τις ευθύνες στο φάντασμα του Λαμπράκη, ετσι και ο κ. Πεταλωτής βλέπει σενάρια συνωμοσίας πίσω από το αυθόρμητο κίνημα των πολιτών που διαδηλώνουν ειρηνικά έξω από τα σπίτια ποιών; Αυτών που τους καταλήστεψαν και τους έφτασαν στην εξαθλίωση.
Για θυμήσου όμως κ.Εκπρόσωπε...Πριν λίγες ημέρες ο Πάγκαλος στην εκπομπή "Ανατροπή" αναδιπλώθηκε (όσο αυτό είναι βεβαίως δυνατό) όταν εκπρόσωπος του Σύριζα τoν προκάλεσε δημόσια να αποκαλύψει αυτά τα 5-6 γνωστά στελέχη του Σύριζα που όπως ο ίδιος υποστήριζε ευθύνονταν για την σε βάρος του επίθεση.Τι απάντησε; "Πιθανότατα να κάνω λάθος και μακάρι να κάνω λάθος". Α μπα νωρίς το θυμήθηκε!
Έτσι και εσύ κ.Εκπρόσωπε για να επιβεβαιώσεις ότι τιμάς τα παντελόνια που φοράς θα πρέπει δημοσίως να κατονομάσεις ποιοί είναι αυτοί οι καθοδηγούμενοι πολίτες και κυρίως από ποιόν!
Σε αντίθετη περίπτωση,περάστε με τη σειρά σας...στο γυναικονίτη παρακαλώ...

http://witnessfree.blogspot.com

Σχόλια