Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ – ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ – ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.


Οι πραγματικοί εχθροί της Ελλάδος είναι το ΔΝΤ, το ΝΑΤΟ, οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, τα ΚΛΑΜΠ των ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ, τα ΚΛΑΜΠ των ΑΓΟΡΩΝ τους.

Το ντόπιο υπηρετικό προσωπικό τους είναι τα ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

Από το Galaxiako

Η Ελλάδα είναι το αίμα των προγόνων μας και.....
το μέλλον των παιδιών μας. Συνεπώς δεν πωλείται, δεν χαρίζεται ,δεν παραδίνεται, δεν παζαρεύεται, δεν κομματιάζεται! Είναι δική μας και την υπερασπιζόμαστε με τη ζωή μας.

Δεν χρωστάμε μας χρωστάνε…και δεν αναγνωρίζουμε Χρέος σε Τραπεζίτες, Αγορές, Μονοπώλια, Οργανισμούς, ΔΝΤ, ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ, κ.λ.π. διότι δεκάδες χρόνια κερδοσκοπούν και ληστεύουν τον Ελληνικό λαό και την πατρίδα μας. Αυτοί όλοι πρέπει να λογοδοτήσουν.

Δεν αναγνωρίζουμε το ΔΝΤ ως δυνάστη και ληστρική εταιρεία των «ανώνυμων αγορών» που καραδοκεί να υποδουλώσει ολόκληρους λαούς για λογαριασμό των αχόρταγων μονοπωλιακών κλαμπ. Είναι εχθρικό και ληστρικό απέναντι σε όλους τους λαούς της Γης και ως τέτοιο είναι εχθρός των λαών. Δεν θα πάρουμε την εξαθλίωση που μας δίνουν την επιστρέφουμε στις «Αγορές τους»...........


Οι κλέφτες, τα λαμόγια, οι καταχραστές, οι απατεώνες που ροκάνισαν τα αποθεματικά των Ασφαλιστικών Ταμείων και τα κρατικά ταμεία να πληρώσουν και μάλιστα εξολοκλήρου με κατασχέσεις, δημεύσεις των τραπεζικών λογαριασμών ,των περιουσιών τους και των οικογενειών τους διότι αυτοί τα φάγανε και έχουν ονόματα αρκεί να ψάξει η Δικαιοσύνη.


Οι ένοχοι να μπουν στη φυλακή όποιοι κι αν είναι γιατί διαφορετικά όχι μόνο θα ξανακάνουν τα ίδια αυτοί και άλλοι αλλά θα πρέπει να λειτουργήσει και ως παράδειγμα. Η τελευταία φορά που λειτούργησε η Δικαιοσύνη σε κάποιο βαθμό ήταν η φυλάκιση των Χουντικών και μάλιστα όχι όλων.


Καλούμε όλους τους Έλληνες-δες πατριώτες-σες να αντισταθούμε με κάθε μέσο στην κατοχή, στην απώλεια της ανεξαρτησίας μας, στον πειθαναγκασμό, στη δουλεία, που θέλουν να μας επιβάλουν. Το χρωστάμε στους προγόνους μας, το περιμένουν τα παιδιά μας, το απαιτεί αν θέλετε και το Σύνταγμά μας. Πάντα με μέτρο, γνώση, περίσκεψη, υπευθυνότητα και χωρίς υστεροβουλίες.


Η δική μας πρόταση ως απάντηση ρεαλιστική και διέξοδο της χώρας μας είναι η δημιουργία ενός ΕΝΙΑΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ με αρχές ,θέσεις και δικλίδες ασφαλείας για αυτοέλεγχο ,αξιοκρατία και ανανέωση στελεχών. Δεν πιστεύουμε στη βοήθεια κανενός ξένου,ούτε περιμένουμε σωτήρες.


Δίνουμε και την παρακάτω πρόταση διεξόδου από την κρίση που φυσικά είναι μια άποψη για συζήτηση, τροποποίηση.














lalipouli.blogspot.com

Σχόλια