Τα άκουσε για τα καλά ο Ψαριανός




Με την οργή δεκάδων κατοίκων της Λαυρεωτικής βρέθηκε αντιμέτωπος το βράδυ του Σαββάτου ο πρώην βουλευτής του Συνασπισμού και τώρα, της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Ψαριανός.
Ο βουλευτής που σύμφωνα με τους κατοίκους είχε φροντίσει να βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του για την ολοκλήρωση του περιφερικού σχεδιασμού που θέλει να μετατρέψει την περιοχή της Κερατέας σε χωματερή, έφτασε κατά λάθος στο πρώτο μπλόκο, στην έξοδο της πόλης προς Λαύριο.
Όταν είδε το μπλόκο και την ένταση που επικρατούσε από την επίθεση των ΜΑΤ με εκατοντάδες δακρυγόνα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, παρίστανε τον ανήξερο για την πολεμική κατάσταση που επικρατεί εδώ και τρεις μήνες στην Λαυρεωτική!!!
Είχε μάλιστα το θράσος,... κρύβοντας επιμελώς την βουλευτική του ιδιότητα και φυσικά την πραγματική του ταυτότητα, να ζητήσει δήθεν να μάθει το τι γινόταν εκεί.....
Η απάντηση ήρθε με τρόπο μαζικό από τους κατοίκους που στο μεταξύ τον είχαν αναγνωρίσει και του ζήτησαν το λόγο για την συγκατάθεσή του σε ένα περιβαλλοντικό έγκλημα. Ο Βουλευτής έφυγε τελικά κακήν κακώς με την ουρά στα σκέλια καθώς οι εξαγριωμένοι κάτοικοι δεν έφτασαν σε ακρότητες σεβόμενοιμια νεαρή γυναίκα που καθόταν στην θέση του συνοδηγού του πολυτελούς LEXUS.
lavreotiki

Σχόλια