Ο Πρωθυπουργός δηλώνει οτι «δεν πουλάει» αυτά που υποθήκευσε ο ίδιος !!!

Υπό το κράτος πανικού ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου διακήρυξε χθες ότι θα φέρει προς ψήφιση νόμο που δεν θα επιτρέπει την πώληση της δημόσιας περιουσίας. «Η Ελλάδα δεν πουλάει τη γη της» δήλωσε χθες δημόσια και πρόθεσε ότι αυτό θα κατοχυρωθεί και με νόμο.
Ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, όμως, στη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε, στο άρθρο 14 παρ. 5, αναγνωρίζει στους δανειστές της χώρας το δικαίωμα να προχωρούν σε κατάσχεση όχι μόνον της ιδιωτικής περιουσίας του Δημοσίου, αλλά και κρατικής περιουσίας ταγμένης στην εξυπηρέτηση δημόσιου σκοπού.

                            ΤΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.. ΔΙΑΒΑΣΤΕ

“Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος”Και δεν είναι μόνο η δημόσια γη, είναι και οι υποδομές και οι ΔΕΚΟ, και ο ορυκτός πλούτος και τα κοιτάσματα…
lalipouli.blogspot.com










Σχόλια