ΑΙΧΜΕΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ…



Κριτική στην κυβέρνηση και στο οικονομικό επιτελείο για την συνέντευξη της τρόικας άσκησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκανδαλίδης.

"Θεωρώ ότι κακώς η κυβέρνηση άφησε να εξελιχθεί η διαδικασία των επισκέψεων σε ανοικτές συνεντεύξεις της τρόικας. Δεν είναι δυνατόν να μην βγαίνει η κυβέρνηση και να βγαίνει η τρόικα να κάνει πολιτικές συνεντεύξεις", δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real..


Σχετικά με το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ανέφερε ότι από τη στιγμή που η κυβέρνηση εκπονεί ένα πρόγραμμα, δεν έχει στο μυαλό της τις εκλογές, ωστόσο τόνισε ότι "οι εξελίξεις κάποιες φορές οδηγούν και σε αιφνιδιαστικές αποφάσεις".

Απαντώντας σε ερώτηση για τα γερμανικά υποβρύχια και τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο Κ. Σκανδαλίδης σημείωσε ότι από τη στιγμή που η γραμμή της κυβέρνησης είναι όλα στο φως, "ανεξάρτητα από το αν μας πληγώνουν ή όχι, πρέπει να φτάνουν στο τέλος για να μην υπάρχουν σκιές".

ΠΡΕΖΑ TV
lalipouli.blogspot.com

Σχόλια