παΣΟΚ και Μπόμπολας προσπαθούν με ψέμματα να τρομοκρατήσουν όσους δεν πληρώνουν διόδια



   
Απευθύνομαι στα παπαγαλάκια κάθε Μπόμπολα και Αλαφούζου και σε όσους τους υπηρετούν, όσο υψηλά ιστάμενοι και αν είναι. (Καταλαβαίνετε όλοι ποιους εννοώ). Βλέπετε πως γίνεται σεισμός πλέον και δεν μπορείτε να σταθείτε στα πόδια σας.
Τρέμει η γη κάτω από τα πόδια σας... κύριοι.
Είχατε την εντύπωση ότι θα έμειναν μυστικές οι εντολές που δώσατε στα τσιράκια σας για να υπογράψουν τις συμβάσεις με τις οποίες σας μεταβίβασαν κυριαρχικά δικαιώματα αφαίμαξης
δημόσιου πλούτου αλλά και της τσέπης του Έλληνα. Λογαριάζατε χωρίς τον "ξενοδόχο" όμως...
Όχι γιατί άλλαξε η κυβέρνηση, ίδιοι είναι όλοι τους όποιοι και αν είναι οι 300, αλλά επειδή ο λαός δεν ανέχεται πια το ξεπούλημα αυτής της χώρας σε εσάς και τους ομοίους σας.
Δεν ανέχεται την αισχροκέρδια ούτε την αξαπάτηση.
Όσο και αν σας στηρίξει ο "προσωρινός δημόσιος υπάλληλος" αρμόδιος υπουργός τίποτε δεν θα καταφέρετε, τα ψέμματα τελείωσαν πια.
Τέλος κύριοι.
Δεν θα ειπράττετε αντί για το κράτος τα χρήματα μας χωρίς ουσιαστικά να έχετε συνεισφέρει από την τσέπη σας στην κατασκευή των δρόμων.
ΕΜΕΙΣ οι πολίτες πληρώσαμε και πληρώνουμε χρόνια τώρα στο ΚΡΑΤΟΣ για τους δρόμους αυτούς που εσείς σήμερα εισπράττετε διόδια και σε μερικούς χωρίς να δώσετε ούτε ένα ευρώ.
Στους άλλους δε που κατασκευάζετε συμμετέχετε με ψίχουλα και ενώ ΕΜΕΙΣ και το ΚΡΑΤΟΣ πάλι πληρώνουμε έντερα θέλετε να αποκομίσετε εσείς κέρδη που θα φτάσουν σε τρις.
Εεεε φτάνει πια!!!
Ως πότε νομίσατε θα ανεχθεί ο ελληνικός λαός τις λοβυτούρες των ομοίων σας με τους "προσωρινά διορισμένους δημόσιους υπαλλήλους της βουλής"?

Και κάτι ακόμα κύριοι.
Δώστε εντολή στα πειθήνια όργανα σας, στα παπαγαλάκια σας και τους υπηρέτες σας, να σταματήσουν να τρομοκρατούν τον κόσμο με ψέμματα. Δεν πετυχαίνετε τίποτε πια ούτε και με αυτόν τον τρόπο.
Όσο μερίδιο και αν έχετε στα ΜΜΕ δεν τα εξουσιάζετε όλα. Και κανένας δεν σας πιστεύει πια ότι και αν λέτε εκεί.
Το μόνο που καταφέρνετε είναι να εξευτελίζετε τους δημοσιογράφους (?) σας και τους εαυτούς σας.
Δεν θα μπορέσετε να φιμώσετε ΠΟΤΕ το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης που λέγεται internet και στο οποίο ανατρέχει πλέον κάθε νοήμων άνθρωπος για σωστή πληροφόρηση.
Για να σας ξεμπροστιάσω θα αναφέρω ένα από τα ψέμματα σας:
Θα διώκονται είπατε όσοι δεν πληρώνουν διόδια, ήδη άρχισαν αγωγές.
Η δίωξη όμως αφορά συκοφαντική δυσφήμιση, φθορά ξένης περιουσίας, παρακώλυση συγκοινωνιών και παράνομη βία, για τις μαζικές συγκεντρώσεις στα Διόδια Αφιδνών πριν ένα χρόνο περίπου και ΟΧΙ επειδή κάποιοι δεν πλήρωσαν διόδια.


http://peramatozoa.blogspot.com/2011/02/blog-post_637.html

Σχόλια