Είστε ήδη παρελθόν. Θα πάρουμε την πατρίδα μας πίσω.

ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΠΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ - ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ... ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Κεντρώοι, δεξιοί και αριστεροί υπέκυψαν στους εκβιασμούς των δανειστών και των
ξένων συμφερόντων και προτίμησαν, έκαναν την επιλογή τους και τάχθηκαν απέναντι στον ελληνικό λαό.
Και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουμε ποτέ. Μια του προδότη, δύο του προδότη, τρεις και τέλος!

Ας το πάρουμε απόφαση μια για πάντα. Η πατρίδα μας έχει πέσει στα χέρια δοσίλογων πολιτικών, ανθρώπων που δεν έχουν το σθένος να ορθώσουν το ανάστημά τους απέναντι στους δανειστές, πολιτικών που τα έχουν ισοπεδώσει όλα, δεν σέβονται ούτε το Σύνταγμα, το οποίο έχουν μετατρέψει σε κουρελόχαρτο, ούτε φυσικά τη λαϊκή ετημυγορία, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα από τη μετατροπή του ΟΧΙ στα μέτρα, σε ΝΑΙ στα μνημόνια...



Μας κυβερνούν προδότες, πολιτικοί που έφτασαν στο σημείο να ανέχονται να νομοθετούν κατόπιν εντολών των δανειστών και των διεθνών τοκογλύφων που εκείνοι εκπροσωπούν και να καταργούν, ουσιαστικά, τη Βουλή, αποδεχόμενοι ακόμα και έτοιμα νομοσχέδια, γραμμένα από τα κέντρα αποφάσεων των «τεχνοκρατών» του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Δυστυχώς, στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, φτάσαμε στο σημείο ΠΑΣΟΚ, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να επικαλούνται και να σέβονται το Σύνταγμα, μόνο όταν πρόκειται να χάσουν οι ίδιοι οι 300 κάποιο από τα προκλητικά προνόμιά τους.

Για τον ελληνικό λαό, για τους πολίτες που έχουν ρημάξει, έχουν διαλύσει τη ζωή τους εδώ και πέντε χρόνια, δεν υπάρχει κανένα Σύνταγμα, παρά μόνο το... Σύνταγμα των Μνημονίων, αυτό που οι δοσίλογοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ψήφισαν με... υπερηφάνεια, μάλιστα, για να σώσουν τη χώρα, «σκοτώνοντας» το λαό της.

Δυστυχώς, το 2015 ο υπέρτατος νόμος της Ελλάδας, πάνω και από το Σύνταγμα της πατρίδας μας είναι το μνημόνιο.

Η «αριστερή» κυβέρνηση Τσίπρα, αυτή που θα έσκιζε τα μνημόνια, θα υποχρέωνε τους ευρωπαίους και τους δανειστές να χορεύουν... πεντοζάλη με νταούλια και ζουρνάδες, έπεσε και αυτή στα τέσσερα. Ακριβώς, όπως στα τέσσερα είχαν πέσει οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Γι' αυτό και η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου θα έχει ακριβώς την ίδια τύχη με τις δύο προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις.

Λίαν συντόμως θα το αντιληφθούν και ας κάνουν τώρα, προκαλώντας την κοινή γνώμη, πως δεν καταλαβαίνουν ή δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της προδοσίας τους έναντι της πατρίδας.
Αξίζει να στηρίζεις κάτι, αξίζει να παλεύεις για να διατηρήσεις κάποιον στην εξουσία, μόνο όταν εκείνος έχει αποδείξει ότι τιμά την ψήφο με την οποία τον τίμησες.

Οταν σε προδίδουν και μάλιστα με το καλημέρα, όταν σε δουλεύουν ψιλό γαζί, μόνο και μόνο για να ζήσουν και αυτοί το όνειρό τους, να... κυβερνήσουν μια χώρα που δεν έχει καμία ελπίδα σωτηρίας όσο στηρίζεται στα μνημόνια, τότε η μόνη λύση είναι να τους στείλουμε από εκεί που τους φέραμε.
Στο 4%... Εκεί θα καταλήξει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα, στο... μηδέν θα πέσουν οι ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου.

Οι Έλληνες θα πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και από τους δανειστές και από τους προδότες πολιτικούς που μας κυβερνο
ύν.
Δεν σας ανήκει η Ελλάδα, κύριε Τσίπρα και κύριε Καμμένε, για να την ξεπουλάτε για μια κυβερνητική καρέκλα.


Οσα αποφασίσατε και την Παρασκευή και όσα θα αποφασίσετε στα επόμενα νομοσχέδια (όσα προλάβετε μέχρι να πάμε ξανά σε εκλογές) δεν συμβαδίζουν με τη βούληση του ελληνικού λαού.
Ο ελληνικός λαός έχει αποφασίσει και θα προχωρήσει χωρίς εσάς...
Την πατρίδα εμείς δεν την πουλάμε, ούτε τη χαρίζουμε σε κανέναν.
Πάρτε το χαμπάρι...
Είστε ήδη παρελθόν...

Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/634560/eiste-idi-parelthon-tha-paroyme-tin-patrida-mas-piso#ixzz3ouaozx1I
Επιστροφή στην περίληψη...

Σχόλια