ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ «ΟΧΙ»

Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, αυτές οι εκλογές γίνονται για να ακυρωθεί στην πράξη το 62% του «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα, το οποίο δεν μπορεί να το ξεπεράσει το πολιτικό σύστημα με φτηνές δικαιολογίες.
Επειδή τα κόμματα του μνημονίου αναμένεται να
συγκεντρώσουν (με τον καλπονοθευτικό νόμο που υπάρχει) πλειοψηφία στη Βουλή, η μόνιμη επωδός αμέσως μετά τις εκλογές θα είναι ότι, «ο λαός με την ετυμηγορία του ακύρωσε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος». Εδώ είμαστε και να το θυμηθείτε.

Αυτό όμως είναι λάθος. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εξισωθεί η ελεύθερη και αδέσμευτη εκδήλωση της βούλησης του πολίτη στο δημοψήφισμα με την κατευθυνόμενη συστημική ψήφο στις περιορισμένες επιλογές που βάζει το ίδιο το σύστημα. Το αποτέλεσμα ενός δημοψηφίσματος αλλάζει μόνο με νέο δημοψήφισμα.

Αν ξαναδείτε όμως ποτέ όσο ζείτε...... άλλο δημοψήφισμα, από αυτό εδώ το πολιτικό σύστημα, να μας γράψετε. Μόνο αν αλλάξουμε αυτό το ολιγαρχικό πολίτευμα, θα απελευθερωθούμε και θα αποκτήσουμε φωνή και ισχύ ως πραγματικοί πολίτες. Μόνο έτσι θα σωθούμε και εμείς και η πατρίδα μας.
 hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου