Daily Mail: Οι Έλληνες ασθενείς πεθαίνουν για να μείνει η χώρα στο ευρώ.

Οδοιπορικό του απεσταλμένου της βρετανικής εφημερίδας στα δημόσια νοσοκομεία των Αθηνών και του Πειραιά - Η έξοδος από το ευρώ η μόνη λύση, σύμφωνα με το βρετανικό tabloid.
Την τραγική κατάσταση στα ελληνικά νοσοκομεία και την πλήρη κατάρρευση στον τομέα της περίθαλψης περιγράφει
σε εκτενές της ρεπορτάζ από την Αθήνα το βρετανικό tabloid Daily Mail, υποστηρίζοντας πως η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν η μοναδική λύση, για να βγει η χώρα από τη διαρκή δυστυχία της.   

Ο Ίαν Μπιρέλι, απεσταλμένος της εφημερίδας στην Αθήνα επισκέφθηκε μερικά δημόσια νοσοκομεία και κατέγραψε τραγικές εικόνες, οι οποίες -σύμφωνα με τον ίδιο- είναι αποτέλεσμα της  σκληρής λιτότητας και της πλήρους αποτυχίας της κυβέρνησης να βρει μια βιώσιμη λύση. .....

«Πριν από την κρίση, το ελληνικό σύστημα δημόσιας υγείας ήταν ένα από τα χειρότερα στον κόσμο. Κακοδιαχείριση, διαφορά, όπως σε κάθε υπηρεσία του δημοσίου, και όμως  είχε άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα από τα πιο ολοκληρωμένα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στον κόσμο» αναφέρει η βρετανική εφημερίδα. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της βρετανικής εφημερίδας, που επισκέφθηκε εφημερεύοντα νοσοκομεία στην Αθήνα, τη Νίκαια και τον Πειραιά, η κατάσταση στην Ελλάδα δείχνει ένα κάποτε υπερήφανο έθνος να καταστρέφεται μέρα με τη μέρα. 

«Υπάρχουν αναφορές για πτώση κατά τρία έτη του προσδόκιμου ζωής στην Ελλάδα τα χρόνια της κρίσης. Αν αυτό επιβεβαιωθεί θα πρόκειται για κάτι μοναδικό στην Ευρώπη» αναφέρει το δημοσίευμα, που φιλοξενεί προσωπικές ιστορίες ασθενών, τις οποίες χαρακτηρίζει «μακάβριες».  

«Σε κάθε νοσοκομείο της Αθήνας, κάθε ιατρός, κάθε νοσηλευτής και κάθε οδηγός ασθενοφόρου έχει να διηγηθεί μια θλιβερή ιστορία» αναφέρει ο κ. Μπιρέλι., ο οποίος υποστηρίζει πως την ώρα που αρκετοί υποστηρίζουν πως η χώρα πρέπει να μείνει στην Ευρωζώνη και να εφαρμόσει περισσότερη λιτότητα, η νέα ελληνική κυβέρνηση αποδεικνύεται τελείως ανίκανη να επιλύσει την κρίση, όπως ακριβώς και οι προηγούμενες κυβερνήσεις στην Ελλάδα. 
Πηγή:  protothema.gr

1 σχόλιο:

 1. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ
  ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΧΡΥΣΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ .

  Είναι πια φανερό σε κάθε Έλληνα Πατριώτη δημοκράτη, γιατί οι χρυσοδολοφόνοι και ..άλλοι, επεδίωκαν και επιδιώκουν την έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του Ευρώ και από την Ευρώπη, επιδιώκουν την πλήρη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ.
  Αφού δεν είναι Έλληνες αλλά ‘’αριθμοί’’ του διεθνούς φασισμού, δεν έχουν καμιά ενοχή και τύψη για ότι συμβεί στην Ελλάδα μας , στην πατρίδα μας.
  Λεγεώνα πληρωμένων δολοφόνων, σαν αυτούς που ακούμε και βλέπουμε παντού. Προστάτες της νύχτας και μπράβοι και σωματοφύλακες κάθε παράνομης, ανθελληνικής και απάνθρωπης δραστηριότητας, έμμισθοι ρουφιάνοι και επαγγελματίες ψευδομάρτυρες, έμποροι ναρκωτικών, γυναικών, μωρών, όπλων, παράνομου πετρελαίου, ρουφιανοχαφιέδες της ασφάλειας και του διεθνούς ναζισμού. Επιδιώκουν με κάθε τρόπο την διάλυση της κρατικής δομής και την υποδούλωση της Ελλάδας στα διεθνή φασιστικά καταγώγεια.
  Βασική επιδίωξη του διεθνούς ΝΑΖΙΣΜΟΥ, ήταν και είναι και η υποδούλωση της Ελλάδας στο ζυγό του φασισμού και του θανάτου.
  Όσο όμως ανήκουμε στην Ε.Ε και στο ευρώ η υποδούλωση της Ελλάδας είναι αδύνατη.
  Όλη λοιπόν η προετοιμασία , η ενίσχυση των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ εφοπ-ληστών, η πίεση και οικονομική ενίσχυση των διαφόρων Σόρος, και των σκοτεινών κύκλων του διεθνούς εγκλήματος, αποδεικνύει ότι θα έδιναν και θα έκαναν τα πάντα, προκειμένου να μας μετατρέψουν σε χώρα φασισμού, δολοφόνων, παρακρατισμού, υποδούλων και χωρίς φωνή πολιτών.
  Να λοιπόν για ποιο λόγο οργάνωσαν τα τάγματα των ΑΝΩΜΑΛΩΝ δολοφόνων.
  Να λοιπόν γιατί δεν αναφέρουν ΛΕΞΗ για το τι θα συνέβαινε σήμερα αν η Τουρκία και ο’’περίγυρος’’ ήταν ελεύθεροι να μας συμπεριφερθούν όπως παλιά. Να γιατί κάθε μέρα μας ζαλίζουν με ‘’πολέμους’’ με εχθρούς , με αίματα και με ΨΕΜΑΤΑ!!!
  Τι θα γινόταν σήμερα αν η Τουρκία ‘’μπορούσε’’ να μας κηρύξει πόλεμο ή να συνεχίσει την κατάληψη και άλλων τμημάτων της πατρίδας μας?
  Ποιοι ήταν στα πράγματα της Ελλάδας τότε που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Κύπρο στους Τούρκους? Οι πρόγονοι αυτών που χύνουν ΨΕΥΤΙΚΑ δάκρυα για ..χαμένες ΠΑΤΡΙΔΕΣ που ξεπούλησαν διαχρονικά και αμετανόητα.!
  Μας ‘’παρουσιάζονται’’ σαν πολιτικές παρθένες που μόλις ήλθαν από το..διάστημα. Μα αυτοί δεν αποτελούν το γνωστό μας ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ που θέλουν να ‘’παρουσιάζονται’’ σαν εθνικός κορμός?
  ΒΓΗΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ….
  Έλληνα, έχε το νού σου στο παιδί….!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή