Απατεώνες και κλεφτοκομπιναδόροι υποβαμίζουν λαούς και ανθρώπινες ζωές..Ποιοί είναι αυτοί και ποιός τους έδωσε αυτό το δικαίωμα...


Η S&P υποβάθμισε κατά μια βαθμίδα την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική ικανότητα της Eλλάδας σε «CCC-» από «CCC», με το outlook της αξιολόγησης να είναι αρνητικό. Ο οίκος είχε υποβαθμίσει την Ελλάδα στο «CCC» πριν από λίγες εβδομάδες.
Όπως αναφέρουν οι αναλυτές της S&P, το αρνητικό outlook σημαίνει πως μπορεί να υποβαθμίσουν την αξιολόγηση σε «SD» μέσα στους επόμενους έξι μήνες σε περίπτωση που υπάρξει μια «επώδυνη ανταλλαγή χρέους» (distressed exchange).
«Χωρίς μια αναπάντεχη αλλαγή στις συνθήκες στις οποίες βρίσκεται η Ελλάδα, είναι αναπόφευκτη μια χρεοκοπία στο εμπορικό χρέος τους επόμενους έξι μήνες» σημειώνουν.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε, ο οίκος αξιολόγησης υποστηρίζει ότι η πιθανότητα εξόδου της χώρας από το ευρώ ανέρχεται στο 50%.

1 σχόλιο:

  1. Ρωτατε ποιοι ειναι;Οι "περιουσιοι" ειναι,εκτος αν ειναι στην καταγωγη:Βλαχοι,Σαρακατσανοι,Ποντιοι,Κρητες,Θρακιωτες,Μαο-Μαο,Μαορι,Αβοριγινες,Μασσαι,Αζτεκοι...αλλα μην το ψαχνετε αδικα,"περιουσιοι" ειναι,που κρυβονται πισω απο ονομασιες και τιτλους:Αγορες,οικοι,ΕΚΤ,ΔΝΤ,κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή