Ο Π.Μπαλτάκος φτύνει κατάμουτρα τον προδότη Σαμαρά... Η Δεξιά της ΝΔ καλεί σε στήριξη της εθνικής προσπάθειας της κυβέρνησης....

ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Α.ΣΑΜΑΡΑ
 
Η Δεξιά της ΝΔ μέσω του Π.Μπαλτάκου καλεί σε στήριξη της εθνικής προσπάθειας της κυβέρνησης Α.Τσίπρα στη δύσκολη διαπραγμάτευση που πραγματοποιεί με τους δανειστές,  με ανοιχτή επιστολή που αποστέλει προς τον Α.Σαμαρά ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησής του και πρότερος στενός συνεργάτης του.


Ο Τάκης Μπαλτάκος υποστηρίζει ότι η ΝΔ “θα πρέπει να αποκτήσει συνιστώσες” και τάσεις γιατί δεν μπορεί να φεύγουν όσα στελέχη διαφωνούν με την πορεία που έχει χαράξει ο Α.Σαμαράς.

Με δεδομένη την στήριξη του Π.Μπαλτάκου στην ελληνική κυβέρνηση και στις φιλότιμες προσπάθειές της, είναι σαφές ότι απευθύνει κάλεσμα στην παράταξη και να βάλει το εθνικό καθήκον πάνω από τις μικροκομματικές σκοπιμότητες και αν μη τι άλλο να μην παίρνει το μέρος των δανειστών όπως κάνει τώρα η ΝΔ υπό την ηγεσία του Α.Σαμαρά.

Στην επιστολή του που δημοσιεύει κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρεται και στην επικοινωνία που είχε με την Χρυσή Αυγή, θέμα για το οποίο και είχε υποβάλει την παραίτησή του, μετά την αποκάλυψη του γνωστού βίντεο στο οποίο ο τότε πρωθυπουργός Α.Σαμαράς παρουσιάζονταν να είχε παρέμβει στο έργο της Δικαιοσύνης για να προφυλακιστούν ο Γενικός Γραμμάτεας και βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου.

Το άρθρο-ανοιχτή επιστολή, αποτελεί επί της ουσίας πλήρη αποδόμηση της υπονομευτικής πολιτικής του Α.Σαμαρά κατά της προσπάθειας της ελληνικής κυβέρνησης, και ο πρώην γραμματέας της κυβέρνησης ζητά από τα στελέχη της ΝΔ να ακολουθήσουν διαφορετικό δρόμο από τον αρχηγό τους, θέτοντάς τον στο περιθώριο.

2 σχόλια:

  1. ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ ΜΑΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΤΙ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΝ΄ΑΥΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩΣΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΣΟΥ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΤΟΜΠΟΥΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΣΟ ΜΕΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή