ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ…ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

σάρωση0001
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης -  

Με εν άρθρο καταπέλτης κατά της Ελλάδας με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Yunanistan’ ın dış siyaseti tehlikeli hale geliyor», δηλαδή, «Η Εξωτερική πολιτική της Ελλάδας γίνεται επικίνδυνη», η αρθογράφος της κυριακάτικης τουρκικής εφημερίδας Sabah, Tulu Gümüştekin, καταγγέλλει την νέα ελληνική κυβέρνηση ότι έχει αρχίσει και παίζει πολύ επικίνδυνα παιχνίδια για την ειρήνη στο Αιγαίο. 
Μάλιστα αποδίδει και την αιτία των ελληνικών προκλήσεων στην δύσκολη οικονομική συγκύρια που περνά η χώρα μας και προσπαθεί να… ξεδώσει με όλα τα προβλήματα που έχει με την Ευρωπαϊκή Ένωση στο να…προκαλεί την Τουρκία στο Αιγαίο!!!  
Εδώ για άλλη μια φορά οι Τούρκοι κατά την προσφιλή τους τακτική βαπτίζουν το άσπρο μαύρο, καθώς οι δικές τους προκλητικές ενέργειες γίνονται προκλήσεις της νέας «λαϊκιστικής», όπως τονίζουν, ελληνικής κυβέρνησης....

24514031
Σύμφωνα με την Τουρκάλα αρθρογράφο, η Ελλάδα ενώ είχε την πρόταση της Τουρκίας να πετούν τα μαχητικά αεροσκάφη πάνω από το εναέριο χώρο του Αιγαίου αφοπλισμένα, επιμένει να εξοπλίζει τα δικά της μαχητικά αεροσκάφη. Και προχωρεί ακόμα περισσότερο. 
Όπως υποστηρίζει, στην ένδειξη καλής θέλησης της Τουρκιάς να υποχωρήσει στις πρόσφατες νότες που είχε εξαγγέλλει δεσμεύοντας το κεντρικό Αιγαίο για αεροναυτικές ασκήσεις σχεδόν όλο τον χρόνο, αντί οι Έλληνες να εκτιμήσουν αυτή την τουρκική κίνηση επιμένουν να καταγγέλλουν την Τουρκία για προκλήσεις!
Εκεί όμως που η Τουρκάλα αρθρογράφος της Sabah ξεπερνά κάθε όριο είναι στο ζήτημα των λαθρομεταναστών. Δεν διστάζει να καταγγείλει την ελληνική πλευρά ότι ενώ η Τουρκία δέχεται συχνά να επιστρέφουν πίσω οι λαθρομετανάστες που η ίδια η τουρκική μαφία προωθεί στο Αιγαίο, η Ελλάδα επιμένει με… απαράδεκτο τρόπο να τους στέλνει όλους πίσω την ίδια περίοδο που η Τουρκία έχει πάνω απ ένα εκατομμύριο προσφυγές από την Συρία. 

Δηλαδή με λίγα λόγια να επωμιστούμε εμείς τις συνέπειες της νεοοθωμανικής τουρκικής πολιτικής που σε μεγάλο βαθμό προκάλεσε την έκρηξη του εμφυλίου στη Συρία και να δεχόμαστε αδιαμαρτύρητα όσους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες μας στέλνουν «πακέτο» σαν… ένδειξη καλής θελήσεως!!!
Η συμπαθέστατη κατά τα άλλα Τουρκάλα αρθρογράφος. δεν παραλείπει να μας κάνει και μαθήματα φιλειρηνισμού!!! Όπως τονίζει η Τουρκία θέλει ειλικρινά την ειρήνη στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο και ενώ έχει τείνει επανειλημμένα την κλάδο ελαίας στην Αθήνα, δυστυχώς οι… αδιόρθωτοι Έλληνες επιμένουν στις φιλοπόλεμες προκλήσεις τους!!!
Μετά από όλα αυτά αλήθεια τι να πούμε εμείς ; Aferin sana Gümüştekin!!!
 
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

  1. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ….

    *Πόσο επικίνδυνος και ακατάλληλος είναι σήμερα ο ΚαΜένος εντελώς σε αυτή τη θέση?
    * Πόσο ηλίθιος είναι να ανοίγει νέα μέτωπα και να δίνει ‘’επιχειρήματα’’ στους Ευρωπαίους συμμάχους για την τόσο ΕΜΦΑΝΗ έλλειψη σοβαρότητας των υπουργών της νέας συγκυβέρνησης?
    *Και τι θα συμβεί ΑΝ(?) ..αύριο απαντήσουν οι Τούρκοι με μια πιο ‘’ορατή’’ κίνηση?
    *Έχουμε την πολυτέλεια να δημιουργούμε εστίες, εκεί που δεν μας συμφέρει και ειδικά ΤΩΡΑ?
    *Πόσο δύσκολο νομίζετε, ότι είναι για τον Καμένο εντελώς να μας ‘’μπλέξει’’ σε ένα πόλεμο με την Τουρκία?
    *Αφελής ερώτηση, όχι όμως σε κάποιους που ξέρουν το βάθος της ηλιθιότητας του ’’ανδρός’’. Αυτά συνήθως συμβαίνουν σε χώρες κομματικού ‘’ΖΟΥΛΟΥ’’ όπου μόνο εκεί μπορούν να επιβιώσουν ηλίθιοι, αγράμματοι και ντελάληδες.
    Όμως τι φταίνε τα παιδιά μας να διακινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή εξ αιτίας της συμπεριφοράς του πολιτικά διαταραγμένου λωβοτομημένου και αγράμματου ακροδεξιού φανφαρόνου?

    Μα είναι δυνατόν? –

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου