Μην δίνεται σημασία στους μνημονιακους που βγάζουν το ψωμί τους.



Ήταν να καταστραφούμε από το 2010 ή το 2011 και το 2012 που δεν θα παίρναμε την δόση.
Και μετά το σενάριο επαναλήφθηκε με κάθε δόση

και μετά με κάθε ψηφοφορία στην βουλή
και μετά σε κάθε δημοσκόπηση
και πριν από κάθε πακέτο μέτρων
 και θα καταστρεφόμαστε μόλις έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ή αμεσως μετά στις εκλογές.
Από από τότε καταστρεφόμαστε κάθε εβδομάδα
 ή το πολύ κάθε 2-3 μέρες
Μην δίνεται σημασία στους μνημονιακους οι άνθρωποι κάνανε καριέρα πουλώντας καταστροφολογία.
 Βγάζουν το ψωμί τους. 
Για αυτό τους βγάζουν στα κανάλια και για αυτό δίνουν συνεντεύξεις παντού σε όλο το κόσμο. 
Κάποιοι βγάλανε έντυπα άλλοι άνοιξαν και site..






Μην δίνεται σημασία στους μνημονιακους που βγάζουν το ψωμί τους. (video)

Διαβάστε περισσότερα:

Σχόλια

  1. ΑΑΑΑΑΑ!!!!! ΤΙ ΒΛΕΠΩ? ΗΛΘΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ???

    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ
    Αυτά μοιάζουν στον Πάκη, στο Ρούσσοπ, στο Αλογομούρ, στον Παπαθακλειδαρά, στον καΜενοπυρότουβλο και τον τζαμοψωρίλο.

    καλώς τα ΑΦΙΛΟΤΙΜΑ κοπροπούλια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΕ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ !

    Οι Έλληνες, είχαν πολλά χρόνια να δοκιμάσουν στο πετσί τους πραγματικά ,τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ ! Από το 1993.
    Σήμερα ,κυβέρνηση και συνιστώσες της βρώμικης δεξιάς, μας θυμίζουν , όλα αυτά που εμείς οι μεγαλύτεροι είχαμε ζήσει.
    Σήμερα τα παιδιά μας, έχουν ΔΥΣΤΥΧΩΣ, το ειδεχθές προνόμιο, να ζήσουν από πρώτο χέρι τη δεξιά, τα αγκάθια της, και τα κατακάθια της.
    Σήμερα περισσότερο από ποτέ το μήνυμα του ‘’ ΟΧΙ’’, αποκαλύπτει , ότι οι δυνάμεις του σκότους, του παρακράτους, του φασισμού, οι εχθροί του λαού και της δημοκρατίας, βρίσκουν έδαφος να επιβιώνουν μέσα στη δημοκρατική –ανθρώπινη φύση της λήθης, της ανθρώπινης αγάπης και αλληλεγγύης.
    Αυτός είναι ο κάθε φασισμός κυριολεκτικά, ένα φίδι που περιμένει να πλησιάσεις.
    Σήμερα την Ελλάδα ‘’διαχειρίζεται’’ η δεξιά και η αδέξια πανσπερμία.
    Η δεξιά του Κωστάκη, του Αντώνη, του Βαγγέλη, της Ντόρας, του Πάκη, του Καμμένου, του Χατζηνικολάου, Μιχαλολιάκου, του Καρατζαφέρη, του…Λιάπη, του… Ανδριανού, του ..Βουλγαράκη, του..Μεϊμαράκη, του Στυλιανίδη, του Νικολόπουλου, του Βορίδη , του Γιωργιάδη, του Ψωμιάδη, του Παπαγεωργόπουλου, του Τζαμτζή, της Βούλτεψη, του Στρατηγού Άνεμου, των λοιπών,,,εθνικοφρόνων και των συνοδοιπόρων.
    Δεν υπάρχει αναγνώριση ούτε εθνικής προδοσίας, ούτε καλπονοθείας, ούτε ΚΛΟΠΗΣ , ούτε ..λάθους , ούτε συγγνώμης. ΔΕΝ υπάρχει ΠΟΘΕΝ ! αλλά μόνον ΕΣΧΕΣ!!! Με άνεση και κυβερνητική και δικαστική πολλάκις κάλυψη, καλλιεργούν’ τον αγρόν του ‘’πάρτα όλα’’. Πάντοτε κυβερνούσε και πάντοτε κάθε τριάντα σαράντα χρόνια μας ΠΤΩΧΕΥΑΝ για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ και να συνεχίζουν να μας κρατούν σκλάβους και ομήρους.
    Πάντοτε ΕΚΛΕΒΑΝ το λαό εν ψυχρώ, και πάντα εύρισκαν ‘’κάποιον’’ να του φορτώσουν τις ευθύνες τους. Κοιτάξτε πόσα ακίνητα και τι περιουσία διαθέτει ο καθένας, από πού την απέκτησαν, τι φόρους πληρώνουν και πως, αφού μπήκαν οι παππούδες τους στην πολιτική ξεβράκωτοι, μέχρι σήμερα οι απόγονοι κυβερνούν ακόμη αφού όμως έγιναν και ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ !!!
    Ελπίζουμε, αυτή τη φορά να τιμωρηθούν όλοι οι δεξιόστροφοι εγκληματίες και οι αριστερόστροφοι συνέταιροι. Βλέπεις , όπου υπάρχει φονιάς, υπάρχουν και συνεργάτες. Η ψήφος μας πρέπει να γίνει δύναμη προοπτικής και μελλοντικής ελπίδας για την Ελλάδα μας για τα παιδιά μας.
    Πάντα στην Ελλάδα η δεξιά και κάθε φορά, αλλάζει αρχηγούς, ενώ στην κυβέρνηση ή στην εξουσία, συμμετέχουν όλοι οι απόγονοι των γνωστών πατριδοκάπηλων κοτζαμπάσηδων, συνεργατών της τουρκοκρατίας.
    Ας θυμόμαστε σήμερα γιατί δεν πτωχεύσαμε, ποιος αγωνίστηκε μόνος του με όλα τα θεριά, και σε ποιον τελικά επεχείρησαν να του ‘’φορτώσουν τις ευθύνες’’???
    Στο χέρι μας είναι ΗΡΕΜΑ, ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ και σωφροσύνη, να αντιμετωπίσουμε όλους εκείνους που μας έφεραν στο γκρεμό.

    Ας θυμόμαστε ΠΑΝΤΑ, ότι φασισμός σημαίνει διχόνοια και μίσος και εκμετάλλευση, γιατί μόνο έτσι επιβιώνει..
    Σημαίνει θάνατος και αίμα, για να συνεχίζουμε τις μετεμφυλιακές διαμάχες και διαφορές, ενώ οι ‘’μεγάλοι’’ τόσο στη βουλή όσο και εκτός είναι όλο αγάπες και ..αρώματα.
    Ποιος λοιπόν έδωσε τα πάντα για να μη πτωχεύσουμε??
    Ποιος σήκωσε μόνος του το σταυρό ΤΩΝ ΣΤΑΥΡΩΤΗΔΩΝ ΜΑΣ ????


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Περνώντας την πόρτα του SUPER MARKET για να ψωνίσεις, ή , πηγαίνοντας στη ‘’λαϊκή’’ , Έλληνα ψάξε στην τσέπη σου να δεις πόσα ελάχιστα χρήματα έχεις. Σήμερα γνωρίζεις ποιοι φταίνε για την κατάντια μας και το χάλι μας. Θυμάσαι πως ζούσαμε μέχρι το 2004, που όλος ο κόσμος μας ζήλευε και μας καμάρωνε. Μέσα σε πέντε χρόνια η κλίκα του Καραμανλή και των Παυλόπουλων διπλασίασε το Δημόσιο χρέος, και από 178 δις Ευρώ το πήγε στα 300 δις ευρώ, ώστε να γίνουμε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ και ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ για μια ζωή στους Ευρωπαίους, χωρίς δυνατότητα και ΕΛΠΙΔΑ απελευθέρωσης.
    Συνειδητή ΠΡΟΔΟΣΙΑ και υπακοή στην ξένη ΚΛΙΚΑ και λιποταξία.
    Μας έδεσε χειροπόδαρα, ώστε ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας πρωθυπουργός στο μέλλον, να μην μπορέσει να αποσκιρτήσει από τους δεσμούς των Ευρωπαίων, ακόμη κι αν θίγεται η Εθνική μας αξιοπρέπεια, ώστε να ψηφίσουμε ΝΑΙ ! σε όλα τα συνταγματικά δεσμά της ΕΕ..
    Γι αυτό και η πρώην πρόεδρος της Βουλής , Αννα Ψαρούδα –Μπενάκη, μίλησε στον Παπούλια για [[ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!]]
    Μας πρόδωσαν οι άθλιοι και μας ειρωνεύονταν, δημιουργώντας ‘’πάτημα’’ για δήθεν αντεθνική ενέργεια της κυβέρνησης Παπανδρέου.
    Κατέστρεψαν κάθε οικονομική δραστηριότητα προσλαμβάνοντας 865.000 υπαλλήλους με κομματικές ταυτότητες, προκειμένου να δημιουργήσουν το στρατό των ΓΑΛΑΖΙΩΝ ψηφοφόρων, των οποίων η σίγουρη αποπομπή από νέα κυβέρνηση θα δημιουργούσε αυτόματα, ΣΤΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για επαναφορά της δεξιάς στην εξουσία. Και αφού μας κατέστρεψε , λιποτάχτησαν ενώ όλο το διάστημα έβγαζαν τα λεφτά τους σε ξένες τράπεζες στο εξωτερικό. Σήμερα κρύβονται σαν ‘’άρρωστες’’ γάτες και χαλάνε τα χρήματα που κάθε μήνα παίρνουν χωρίς να προσφέρουν τίποτε στην πατρίδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΟΟΟΟΟΟΟ! ΣΕ ‘’ ΠΙΑΣΑΜΕ’’’’ ….!!!! ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ;

    ΤΑ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΟ@@@@ΛΕ???
    (για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος..) !!!

    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΞΓ΄ 11ΙΟΥΝΙΟΥ 2008( ΑΠΟΓΕΥΜΑ)

    ΠΡΟΕΔΡΟΣ( Δημήτριος Σιούφας): Κύριοι συνάδελφοι, ο συνάδελφος πρώην Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ.Μιλτιάδης Έβερτ με επιστολή του γνωρίζει στον Πρόεδρο του Σώματος, ΄τι λόγω εκτάκτου προσωπικού κωλύματος δεν μπορεί να παραστεί στην ψηφοφορίας για την κύρωση της Συνθήκης της Λισσαβώνος και ότι εάν ήτο παρών θα ψήφιζε υπέρ της κύρωσης της συνθήκης. Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.
    Ο συνάδελφος κ. Καμμένος
    μόλις μας ειδοποίησε, ότι λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και ότι ένα ήταν εδώ θα ψήφιζε « ΝΑΙ».
    Η ψήφος αυτή δεν προσμετρείται στο αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.

    Προσέξαμε,
    πως η ψήφο του κ. Καμμένου σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής δεν προσμετρείται, διότι «λόγω ασθενείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί αλλά αν ήταν στην ψηφοφορία, θα ψήφιζε ΝΑΙ»...
    Δεν έχει σημασία, αν προσμετρείται ή όχι…
    Σημασία έχει πως, αν ήταν στην ψηφοφορία θα έλεγε… "ΝΑΙ" την Συνθήκη της Λισσαβόνας…
    Η Ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος, "Ανεξάρτητοι Έλληνες", αναφέρει ότι αντιστέκεται στη Νέα Τάξη Πραγμάτων…
    Πως είναι δυνατόν ο ίδιος ο κ. Π. Καμμένος, να λέει "ΝΑΙ", στη Συνθήκη της Λισσαβόνας, ενώ γνωρίζει ότι η συνθήκη αυτή προωθεί την παγκόσμια σκλαβιά, στη χώρα μας και να δηλώνει ταυτόχρονα "αντιστασιακός"...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου